Αρχική Προγνωστικά Συννεφιά με …ηλιόλουστο κουπόνι!

Συννεφιά με …ηλιόλουστο κουπόνι!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Χαμηλή πτήση για εμάς χθες, το ποσοστό μας σταθερά στο 57%
με συνολικά 168/294 ματς. Παρά την περίεργη- κλιματολογικά- ημέρα εμείς βρίσκουμε αξίες στο σημερινό κουπόνι και ελπίζουμε σε ανάκαμψη.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΤΡΑΠΑΝΙ κωδ.153
Όταν μιλάμε για ιταλικό πρωτάθλημα τότε τα βασικά στοιχεία που δίνουμε βαρύτητα είναι συγκεκριμένα. Δύναμη,άμυνα,σκοπιμότητα (τσούκου-τσούκου ball). Η νεοφώτιστη έχει τα στοιχεία αυτά (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Για αυτό και βρίσκεται αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της λίγκας της.  Το πιο ελπιδοφόρο όμως είναι ότι κρατάει χαμηλά τον πήχη χωρίς δηλώσεις ενθουσιασμού και βλέπει τα παιχνίδια της ξεχωριστά την κάθε φορά. Αρκετά ψηλά και η φιλοξενούμενη που όμως στα εκτός τους παιχνίδια δείχνουν αγνώριστη μπάζοντας στα μετόπισθεν. Έκανε μάλιστα δήλωση ο κόουτς της Τραπάνι
“Η Φροζινόνε έχει καιρό να χάσει στην έδρα της, έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, όμως εμείς έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα από αυτούς”.
Δεν μας είπε όμως ο κόουτς και για την άμυνα του (η χειρότερη της κατηγορίας με 23 γκολ παθητικό σε 12 ματς !!!) Συνοπτικά καταλήγουμε στον άσσο ( 1 ) 1,85 και από κοντά το ( 2-3goal ) 1,80.

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ κωδ.197
Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Βαγιαδολίδ απόψε. Ηγείται του βαθμολογικού πίνακα στην κατηγορία και απόψε ανοίγει και άλλο την «ψαλίδα» από τους διώκτες της. Οι 4 ομάδες που ακολουθούν αναμετρώνται μεταξύ τους και έτσι βρίσκει ευκαιρία για να απομακρυνθεί και άλλο. Η γηπεδούχος θα παλέψει για να σωθεί φέτος και εμείς ελπίζουμε να βρει αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται. Μεγάλη η ανάγκη για βαθμούς στην γηπεδούχο, πολύ μεγαλύτερο όμως το κίνητρο για του φιλοξενούμενους. ( 2 ) 2,00 και με κλίση προς το ( 2-3goal ) 1,70 και οι 2 ομάδες.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ κωδ.199
Εδώ η γηπεδούχος κερδίζει και αναρριχάται ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Μεγάλο το κίνητρο, «μικρός και λίγος» ο αντίπαλος.
( 1 ) 1,75 με σωστή τιμή. Ακολουθεί σίγουρα ( 2-3goal ) 1,90
με σύμμαχο τον αριθμό-αναλυτή μας (10/12) εντός
η Κιλμάρνοκ φέτος.

ΧΕΤΑΦΕ – ΕΛΤΣΕ κωδ.222
Ελαφρά υπεροχή στην γηπεδούχο καθότι το ματς είναι δηλωμένο τρίποντο για την Χετάφε. Η αδύναμη Έλτσε υποκλίνεται μέσα στο Αλφόνσο Πέρεθ. Με αυτή την φόρμα στην άμυνα η Έλτσε δεν θα έχει τύχη (14 τέρματα παθητικό στα τελευταία 6 ματς). Η Χετάφε έρχεται με φόρα (νίκη μέσα στο Ριαθόρ επί της Λα Κορούνια αλλά και με το διπλό ( 2 ) που είχε πάρει μέσα στην έδρα της Σοσιεδάδ). Θέλει να πιάσουν τόπο τα 2 διπλά. Η στιγμή και η αντίπαλος είναι ιδανική. ( 1 ) 1,85 και ( 1/1 ) 3,25. Σωστό το ( 2-3goal ) 1,70 εδώ.

KAΕΝ – ΝΑΝΤ κωδ.247
Άξια σεβασμού και θετικής κριτικής η φετινή πορεία της Ναντ. Σταθερή και αξιόμαχη όπου και αν αγωνίστηκε φέτος. Η γηπεδούχος τα πάει καλύτερα εκτός παρά στην έδρα της Σε αυτή την νωθρή φετινή της πορεία. Συναντάει την Νάντ σε λάθος στιγμή και δεν κερδίζει. Πρώτο μας σημείο το ( Χ ) 3,00 και μετά το ( 2 ) 3,00. «Παίζει» δυνατά σαν σημείο το ( 2-3goal ) 1,70.

ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ κωδ.269
Έχει πάρει μπρος για τα καλά η γηπεδούχος και συναντάει την παραπαίουσα Ουατσιπάτο σε κακή φόρμα. Θέλει πολύ τους βαθμούς για να ξεκολλήσει από το γκρουπ της ουράς και ταυτόχρονα να μπει σε αυτό των πρωτοπόρων. Δεν χάνει απόψε και την στηρίζουμε επειδή αξίζει αυτή η επιλογή. ( 1 ) 2,95 και ( Χ ) 3,35 . Αξίζει και πληρώνει καλά το ( 2-3goal) 1,90.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments