Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Κυνηγάμε τον Καλυμνιακό!»

«Κυνηγάμε τον Καλυμνιακό!»

0
kampouris kostas2
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας του στον δρόμο της παραμονής είναι ο Καλυμνιακός, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου Κώστας Καμπούρης. Συγκεκριμένα, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ως εξής:
«Ρεαλιστικά, θεωρώ ότι ο μεγάλος μας αντίπαλος για την παραμονή είναι ο Καλυμνιακός. Η ΑΕ Λέρου πιστεύω ότι μετά το διπλό που έκανε στη Σάλακο έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Οι επόμενες δυο αγωνιστικές εκτός απροόπτου θα είναι πολύ καθοριστικές και κατά τα φαινόμενα θα κρίνουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή».
Ο κ. Καμπούρης πρόσθεσε και τα εξής:
«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς διότι δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα. Όμως έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια και πιστεύω ότι με τις προσθήκες που θα κάνουμε θα βελτιωθούμε και θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Πήρε Αμπελά, έρχονται και άλλοι
Στα καθαρά μετεγγραφικά ζητήματα, ο Κολοσσός Κάστρου απέκτησε τον Σταμάτη Αμπελά, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον άλλοι δυο παίκτες (μπορεί και τρεις) προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο το ρόστερ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments