Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ξεκίνησε το τουρνουά των Εφήβων

Ξεκίνησε το τουρνουά των Εφήβων

0
basket sinentfksi
Dodekanisos

Συνεχίζεται αύριο το τουρνουά μπάσκετ εφήβων «ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2013», που διοργανώνεται από το Γ.Σ. Διαγόρας στην έδρα του, με την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που είναι συνδιοργανώτρια.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα:
-9:00 Γ.Σ Διαγόρας -Ίκαρος Καλλιθέας
-11:00 Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ
-17:30 Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.-Ίκαρος Καλλιθέας
-19:30 Γ.Σ Διαγόρας-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ
Στις 21:15 έχει προγραμματιστεί στο κλειστό του Διαγόρα η τελετή λήξης του τουρνουά, που θα σημάνει και την έναρξη της περιόδου για τις Ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Μιχάλης Δρακιού άνοιξε την συνέντευξη και καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων αλλά και του οικοδεσπότη Διαγόρα, ενώ εστίασε την προσοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις και γι’ αυτό δέχθηκε το αίτημα των ανθρώπων του ¨”γηραιού” καθώς η φιλοσοφία του ίδιου και της Περιφέρειας είναι η υποστήριξη των αθλημάτων για την προσέλκυση των νέων παιδιών, όμως για το μπάσκετ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη αφού υπήρξε παίκτης του Α.Ε.Ρ.Α Αφάντου. Ο κ. Δρακιού κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην “τέντα” και να παρακολουθήσει τους σήμερα και αύριο τους αγώνες που θα δώσουν παιδιά των εφηβικών ομάδων του Πανιωνίου, του Α.Σ.Ε. Δούκα, του Ίκαρου Καλλιθέας και του Διαγόρα. Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Διαγόρα Μέντος Ζωάννου ευχαρίστησε τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση να τιμήσουν το τουρνουά, τον κ. Δρακιού και την περιφέρεια για την στήριξη της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Διαγόρα με απώτερο στόχο το όφελος της νεολαίας. Ο αντιπρόεδρος του Διαγόρα Κώστας Χαλκιόπουλος χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ομάδων για την συμμετοχή τους στο τουρνουά αλλά έδωσε και δεσμεύσεις για την καθιέρωση του τουρνουά για το οποίο γίνονται ήδη προσπάθειες ώστε του χρόνου να γίνει διεθνές. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς που στάθηκαν κοντά στην προσπάθεια του Διαγόρα παρά τις δύσκολες καταστάσεις που περνά ο τόπος μας. Η κ. Φαίδρα Σπανού που έχει αναλάβει την προβολή του συλλόγου κλήθηκε στο βήμα από τον κ. Δρακιού και αναφέρθηκε στη ιστορία και την δυναμική του Διαγόρα. Ευχήθηκε καλή διαμονή στις ξένες αποστολές και καλό θέαμα στο τουρνουά. Τον λόγο πήραν και οι προπονητές των ομάδων Γιάννης Τσακίρης (Διαγόρας), Γιώργος Σουλιώτης (Α.Σ.Ε Δούκας), Βαγγέλης Δεγαϊτας (Πανιώνιος) και Γιώργος Δρουμπούκης (Ίκαρος Καλλιθέας) οι οποίοι αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του τουρνουά και στο αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών που είναι υψηλό, ενώ ευχαρίστησαν τον Διαγόρα για την πρόσκληση και ευχήθηκαν ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο και να απολαύσει δυνατούς αγώνες στην “τέντα” ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Επίσης μίλησαν και τα παιδιά των ομάδων τα οποία τόνισαν την σημασία του τουρνουά και τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν από τους αγώνες.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments