Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ξεκίνησαν τα «βάσανα» στη Ρόδο

Ξεκίνησαν τα «βάσανα» στη Ρόδο

0
rodos_proti
Dodekanisos
Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και προσμονής για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία της Ρόδου ενόψει της νέας σεζόν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Στην πρώτη αυτή συγκέντρωση, η οποία ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, το «παρών» έδωσαν οι παίκτες που μέχρι σήμερα έχουν συμφωνήσει να αγωνισθούν με την πράσινη φανέλα, υπό τις οδηγίες του Σάββα Ορφανίδη, όπως επίσης και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το τελευταίο διάστημα να βγάλουν τα «ελάφια» από το αδιέξοδο και όπως όλα δείχνουν το έχουν καταφέρει.
Τον αγιασμό ακολούθησε η πρώτη προπόνηση για τους «πράσινους», με χαρακτηριστικό γεγονός την παρουσία του Μιχάλη Φράγκου, ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα. Ο πρώην παίκτης του Διαγόρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές για την ενδεχόμενη συνεργασία τους.
Απόντες από την πρώτη συγκέντρωση της Ρόδου ήταν οι αδερφοί Καντιμοίρη, οι οποίοι επίσης συζητούν για την επιστροφή τους στην ομάδα. Στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου βρέθηκαν και εκπρόσωποι του συνδέσμου φιλάθλων «Κακιά Σκάλα», που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενισχύουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, με συνθήματα και καπνογόνα.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments