Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ξεκινάει η προετoιμασία ενόψει του final 4!

Ξεκινάει η προετoιμασία ενόψει του final 4!

0
dodekanisos 2016
Dodekanisos

Από τη στιγμή που η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ξεκινάει η μίνι προετοιμασία για το φάιναλ-φορ που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 10 έως 12 Ιουνίου. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έκοψε πρώτος το νήμα στον όμιλο νότου και ήδη ο Γιάννης Τσακίρης ξεκίνησε τη δουλειά με τους παίκτες του, ώστε η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη και να διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο. Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζονται οι διεργασίες σε διοικητικό επίπεδο ώστε το φάιναλ-φορ να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Σε καθημερινή βάση, ρυθμίζονται όλες οι λεπτομέρειες για μία σπουδαία διοργάνωση, στην οποία ο κόσμος καλείται να δώσει το «παρών» και να γεμίσει το «Βενετόκλειο», δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ο ΤΣΟΥΝΤΣΟΥΡΑΣ
Ο Σπύρος Τσούντσουρας γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1965 και θα είναι ο υπεύθυνος για τους διαιτητές στο φάιναλ-φορ της Ρόδου. Ο ίδιος ανήκει στο σύνδεσμο της Λάρισας και είναι διαιτητής από το 1988. Ήταν αξιολογημένος διαιτητής στην Α1 από το 1997 έως το 2011, ενώ πλέον είναι κομισάριος. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι από το 1995 μέχρι και σήμερα, ενώ ο ίδιος ασχολείται με το άθλημα από το 1993. Είναι διεθνής διαιτητής I.W.B.F. από το 1998 έως και σήμερα, έχει συμμετοχή σε δύο Ολυμπιακά τουρνουά (Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004), σ’ ένα παγκόσμιο (Λονδίνο 2006) και σε 7 πανευρωπαϊκά Α’ Κατηγορίας. Είναι εθνικός καθηγητής Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. από το 2002, ενώ στο επάγγελμα είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΕΛΛΕΣ
Ο Δημήτρης Κουνελλές θα είναι κομισάριος του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο… Ο επί 27 χρόνια πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Δ. αξιολογήθηκε το 1980 και «σφύριξε» αγώνες μέχρι και τη Β’ Εθνική. Είναι επιχειρηματίας και σήμερα είναι επίσης κομισάριος στην Α1 Κατηγορία, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
Περίπου 20 καθηγητές φυσικής αγωγής θα διαθέσει το γραφείο φυσικής αγωγής ως εθελοντές για το φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο. Μάλιστα για το λόγο αυτό, υπήρξε νέα συνάντηση του προέδρου της ομάδας και Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστου Διακογεωργίου με εκπροσώπους των καθηγητών φυσικής αγωγής, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση στο «Βενετόκλειο». Όλοι οι γυμναστές από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν στο πλευρό του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην καλύτερη διοργάνωση της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments