Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξανά στο δρόμο των επιτυχιών

Ξανά στο δρόμο των επιτυχιών

0
7
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα της Ρόδου στο Δημοτικό στάδιο καθώς νίκησε με 3-0 την Δόξα Ψίνθου. Ωστόσο με εξαίρεση τα δύο γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι» στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς και την Δόξα ανήμπορη να αντιδράσει σοβαρά. Στην επανάληψη τα «ελάφια» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σώτα στο 63΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αυτό το γεγονός ενθάρρυνε τους φιλοξενούμενους που πίεσαν τον αντίπαλο τους χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Ράντζα. Η Ρόδος πέτυχε ακόμα ένα γκολ και εκεί τελείωσαν όλα για την Δόξα πουδεν μπόρεσε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα από μια Ρόδο. Το 1-0 για τη Ρόδο σημειώθηκε στο 36΄ με κεφαλιά του Γκάϊδα και εκτέλεση κόρνερ του Αμπελά. Στο 40΄ Ο Κιλασίν προσπάθησε να αποκρούσει στην σέντρα του Νικηταρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 2-0. Το 3-0 σημειώθηκε στο 86΄ όταν ο Βασιλαράκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκάϊδας με σουτ νίκησε τον Τόππο.
Διαιτησία Μίαρης-Τάσσης-Ορφανός
ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, Σώτα, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Γκάιδας, Αθηναίος (86’ Ευγενικός), Κουρέτας, Νικηταράς (75’ Βασιλαράκης), Αμπελάς (70’ Βιτσέντζος), Γ. Καντιμοίρης.
ΔΟΞΑ: Τόππος, Κυριαζής, Ι. Μπαρμπαντώνης, Δ. Ορφανός, Κιλασίν, Χ. Μπαρμπαντώνης, Τσοπάνογλου (83’ Μπίλι), Τσούλλος (31’ λ.τ. Μ. Στελλάς), Β. Ορφανός, Πλύγκος (66’ Π. Στελλάς), Οχτάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments