Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρομμύδας, η μεγάλη επιστροφή!

Κρομμύδας, η μεγάλη επιστροφή!

0
kromidas
Dodekanisos

Στον Κλεάνθη Παραδεισίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Κρομμύδας. Ο έμπειρος παίκτης συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και έτσι επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα:
«Το δ.σ. του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κρομμύδα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΕΣ Κλεάνθη και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδας μας».
Δηλώσεις Κρομμύδα
Ο ίδιος ο παίκτης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Επέλεξα να επιστρέψω στην ομάδα του χωριού μου για να κλείσει την πορεία μου στο χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ο ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου είναι η αθλητική μου οικογένεια και η ομάδα που έζησα μεγάλες χαρές κερδίζοντας τίτλους και διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιους παράγοντες από τις πρώην διοικήσεις των κ. Μπινόγλου και Μαχλή που δεν μου επέτρεψαν να επιστρέψω. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά έχουν ξεπεραστεί και αν κάποιους πίκρανα ελπίζω να με συγχωρήσουν. Άλλωστε όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι μερικές φορές λειτουργώ παρορμητικά αλλά ποτέ με κακία. Εξάλλου αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments