Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρομμύδας εναντίον Κρομμύδα

Κρομμύδας εναντίον Κρομμύδα

2
kromides
Dodekanisos
Αύριο ( Κυριακή ) στην Ιαλυσό θα πραγματοποιηθεί μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Ηρακλή Μαριτσών. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δυο ομάδες αλλά και ιδιαίτερο για δυο ποδοσφαιριστές. Τον Γιώργο Κρομμύδα του Ιάλυσου και τον Νίκο Κρομμύδα του Ηρακλή Μαριτσών. Ο λόγος που είναι ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές αυτούς είναι προφανής (είναι αδέλφια που θα παίξουν αντίπαλοι). Το news12 μίλησε μαζί τους για το παιχνίδι αυτό και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι μας είπαν, σε μια συνέντευξη που είχε πολύ καλή διάθεση και χιούμορ από τα δύο αδέλφια.

News12: Στο ερχόμενο παιχνίδι εκτός από την ομάδα του Ιαλυσού/ Ηρακλή Μαριτσών θα αντιμετωπίσεις και τον αδελφό σου. Πες μας δυο λόγια για αυτή την αναμέτρηση.

Νίκος Κ: Έχουμε τεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές οπότε δεν είναι κάτι καινούριο. Πάντως είναι λίγο «περίεργο» κάθε φορά. Ο Ιάλυσος είναι μια καλή ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί άνετα σε μεγαλύτερη κατηγορία οπότε καταλαβαίνετε ποσό δύσκολη είναι για μας αυτή η αναμέτρηση. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε σε μια δύσκολη έδρα και με σημαντικές απουσίες.

Γιώργος Κ: Ανέκαθεν ο Ηρακλής ήτανε μια δυνατή ομάδα, φέτος ειδικά πιστεύω ότι έχουν ένα ισχυρό σύνολο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το ότι παίζει ο αδελφός μου στον Ηρακλή είναι ένας λόγος παραπάνω για να κερδίσω.

News12: Στον αγωνιστικό χώρο θα αντιμετωπίσεις σε προσωπικές αναμετρήσεις τον αδελφό σου. Πως θα αντιδράσεις σε αυτές σε σχέση με μια αναμέτρηση με άλλους παίχτες;

Νίκος Κ: Νομίζω όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο δε σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Φανταστείτε να τον άφηνα να βάλει γκολ επειδή είναι αδελφός μου. Δεν γίνεται!! Παλαιοτέρα που ήμασταν συμπαίκτες στα εσωτερικά διπλά θυμάμαι ότι με χτυπούσε!! (χαχαχα) και είχα την εντύπωση ότι έπεφτε για τάκλιν μόνο σε μένα. Αλλά που να με πιάσει!! Είμαι πολύ γρήγορος γι αυτόν!! (χαχαχα)

Γιώργος Κ: Με τον Νίκο πάντα είχαμε «κόντρα», σε αθλητικά πλαίσια βεβαία, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη και γι’ αυτό γίνεται μάχη. Επειδή είναι αδελφός μου δεν σημαίνει ότι θα παίζω πιο χαλαρά.

News12: Το Σάββατο πριν το παιχνίδι όταν θα είστε σπίτι θα το συζητήσετε μεταξύ σας;

Νίκος Κ: Πάντα συζητάμε τα παιχνίδια και το έχουμε κάνει πολλές μέρες πριν. Το Σάββατο μάλλον δε θα τα πούμε πριν το παιχνίδι. οπότε θα το αναλύσουμε μετά! Τα σχετικά πειράγματα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Γιώργος Κ: Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα μιλήσουμε πριν αλλά μετά όποιος κερδίσει δεν θα σταματήσει τα πειράγματα και ελπίζω να είμαι εγώ!!

News12: Τι ξεχωρίζεις στον αδελφό σου σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο;

Νίκος Κ: Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Γιώργος δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος στον αγωνιστικό χωρο και έξω από αυτόν! Στον αγωνιστικό χώρο είναι δυναμικός , θρασύς  και με μεγάλο πάθος! Είναι όμως κατά τη γνώμη μου, από τα καλύτερα αμυντικά χαφ του τοπικού. (να παινέψουμε κ λίγο). Έξω από αυτόν είναι ήσυχος, ήρεμος και λίγο ντροπαλός θα έλεγα!!

Γιώργος Κ: Ο Νίκος είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες στο τοπικό που θα χωρούσε σε οποιαδήποτε ομάδα. Παθιάζεται μέσα στο γήπεδο αλλά ποτέ δεν θα τσακωθεί με αντίπαλο θα το συζητήσει όμως γι’ αυτό άλλωστε και το παρατσούκλι που έχει, το «δικηγόρος».

News12: Πιστεύεις ότι εσύ πιο εύκολα αντιμετωπίζεις τον αδελφό σου εντός η εκτός αγωνιστικού χώρου;

Νίκος Κ: Είναι δύσκολος αντίπαλος μέσα στο γήπεδο. Και αγωνιστικά και σε θέμα χαρακτήρα! Οπότε είναι πιο εύκολο για μένα και για όλους να αντιμετωπιστεί εκτός γηπέδου.

Γιώργος Κ: Αντίθετα με έμενα ο Νίκος είναι σοβαρός, έξυπνος και ανοιχτός χαρακτήρας εκτός γηπέδων. Θα προτιμούσα να είναι μέσα στο γήπεδο όπου είμαι καλύτερος από αυτόν (χαχαχαχα)

News12: Κάτι που θα ήθελες να πεις στον αδελφό σου για το παιχνίδι που έρχεται και γενικά για την ποδοσφαιρική του συνεχεία;

Νίκος Κ: Για το παιχνίδι που έρχεται εύχομαι αυτόν και τους συμπαίκτες του να μην πιάσουν καλή απόδοση!! Περα απο τη πλάκα, να είναι υγιής και να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία στα γήπεδα. Πάντως πριν σταματήσουμε το ποδόσφαιρο υα ήθελα ν είμαστε συμπαίκτες και πάλι. Θα δούμε!!

Γιώργος Κ: Για το παιχνίδι που έρχεται εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε (χαχαχα) σοβαρότητα τώρα, του εύχομαι να είναι πάντα υγιής για να συνεχίσει να παίζει για πολύ καιρό ακόμα.

Το News12 τους ευχαριστεί πολύ για τον χρόνο που μας αφιέρωσαν για αυτή τη συνέντευξη και τους εύχεται να είναι πάντα γεροί, υγιείς, ευτυχισμένοι και μακάρι να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kalithies
kalithies
12 years ago

paratiste ta kai oi 2

kalalas
kalalas
12 years ago

tha itheles na exeis kapoion apo tous dio stin omada sou kafre!!!