Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κρίμα, κρίμα, κρίμα…

Κρίμα, κρίμα, κρίμα…

0
Dodekanisos

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς πως ολοκληρώθηκε έτσι η χρονιά για την ομάδα της Ρόδου. Μιας ομάδας που ξεκίνησε με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και τελικά υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Και δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι δεν πρέπει να υπήρχε κανείς που πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, θα πίστευε ότι αυτή η Ρόδος θα έφθανε στο σημείο να υποβιβαστεί. Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι δεν θα πάρει τον τίτλο αλλά να υποβιβαστεί, έχουμε την αίσθηση κανείς.

Είναι πραγματικά ένα μεγάλο κρίμα που μια ομάδα σαν τη Ρόδο χάνει τη χρονιά.

Κρίμα για μια ομάδα που ήταν εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις της στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μια ομάδα που πλήρωσε καλά τους παίκτες του ρόστερ της μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Κρίμα γιατί υποβιβάζεται από τον Ιωνικό που ακόμα και τον αδύναμο κρίκο (το Ζευγολατιό) δεν μπορούσε να κερδίσει και έπρεπε να έχει στο πλευρό της 400 περίπου Νικαιώτες που με τον δικό τους τρόπο έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα την τελευταία αγωνιστική.

Κρίμα γιατί υποβιβάζεται από τον Ασπρόπυργο που κέρδισε στο Κερατσίνι από … σπόντα ουσιαστικά. Για όποιον είδε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έπαιξαν κανονικά και μάλιστα μπορούσαν να κερδίσουν. Όμως στο ποδόσφαιρο…

Κρίμα για τους περίπου 2000 (και πλέον) θεατές που πήγαν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι με τον Εθνικό. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό…

Κρίμα, κρίμα κρίμα…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments