Αρχική Στήλες Απόψεις Κρίμα και άδικο για τον Φραγκιαδάκη

Κρίμα και άδικο για τον Φραγκιαδάκη

6
fragiadakis
Dodekanisos

Την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. Μια άτυχη στιγμή στο παιχνίδι του Ατρομήτου Περιστερίου με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, τον έχει βάλει στο μάτι του κυκλώνα. Ήταν όντως μια λανθασμένη απόφαση (υπέδειξε σε θέση οφσαίντ τον Ναπολεόνι που εφορμούσε στο 86’ προς τα αντίπαλα καρέ), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να …κρεμαστεί κιόλας. Δεν μπορεί μερικές ημέρες πριν να παίρνει τα εύσημα (για την απόδοση του στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ) και τώρα να είναι κακός. Επίσης, δεν γίνεται να αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση «βοηθούς» της «μεγάλης» κατηγορίας και τώρα ορισμένοι να θέλουν να τον …ρίξουν στον καιάδα. Πήρε μια λάθος απόφαση επειδή δεν είχε τη σωστή θέση όμως αυτό δεν μειώνει τις ικανότητες του ως «βοηθός». Αυτοί που τον …κράζουν ας κάτσουν να σκεφτούν καλύτερα πόσες ευκαιρίες είχε ο Ατρόμητος νωρίτερα για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και ας σκεφτούν τι ευθύνες έχουν –κυρίως- οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσα να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα…

Δημήτρης Δραγάτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis
Giannis
10 years ago

Dhmhtrh to prwto kai to kurio einai to me poio MESO vrethike ekei pou vrisketai twra o fragkiadakhs kai oxi ti apodosh exei fetos.. Giati kata ta psemmata, diaithths epipedou g ethnikhs einai kai h dwdekanhsos eixe kai exei pollous kaluterous apo auton.

makis
makis
10 years ago

πρεε Γιαννάκηηηη δεν σε ενδιαφέρει η απόδοση του και κοπτόσαστε για το μέσο δεν λες ότι έχουμε βοηθό α εθνικής,μετά τον φραγκιαδακη δεν μπαίνει άλλος, πρεεε γιαννακηηηη ακουσεςςς

makis
makis
10 years ago

πρεε Γιαννάκη και κάτι ακόμα όπως βλέπεις την φωτογραφία αριστερά ο βοηθός διαιτητή είναι ο επόμενος πρόεδρος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας και καλύτερα είναι να απευθύνεστε σε αυτόν για τα παράπονα σας,άντε καλήμερα και καλή δύναμη.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ
10 years ago

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

lakis
lakis
10 years ago

ta xei kanei mpoyrdelo poles dores akoma kai sto tpopiko ayta einai otan vazeis meso

makis
makis
10 years ago

laki ela laki na moy kaneis ena t……..