Κρίμα και άδικο για τον Φραγκιαδάκη

6
fragiadakis

Την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. Μια άτυχη στιγμή στο παιχνίδι του Ατρομήτου Περιστερίου με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, τον έχει βάλει στο μάτι του κυκλώνα. Ήταν όντως μια λανθασμένη απόφαση (υπέδειξε σε θέση οφσαίντ τον Ναπολεόνι που εφορμούσε στο 86’ προς τα αντίπαλα καρέ), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να …κρεμαστεί κιόλας. Δεν μπορεί μερικές ημέρες πριν να παίρνει τα εύσημα (για την απόδοση του στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ) και τώρα να είναι κακός. Επίσης, δεν γίνεται να αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση «βοηθούς» της «μεγάλης» κατηγορίας και τώρα ορισμένοι να θέλουν να τον …ρίξουν στον καιάδα. Πήρε μια λάθος απόφαση επειδή δεν είχε τη σωστή θέση όμως αυτό δεν μειώνει τις ικανότητες του ως «βοηθός». Αυτοί που τον …κράζουν ας κάτσουν να σκεφτούν καλύτερα πόσες ευκαιρίες είχε ο Ατρόμητος νωρίτερα για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και ας σκεφτούν τι ευθύνες έχουν –κυρίως- οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσα να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα…

Δημήτρης Δραγάτης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρεε Γιαννάκη και κάτι ακόμα όπως βλέπεις την φωτογραφία αριστερά ο βοηθός διαιτητή είναι ο επόμενος πρόεδρος του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας και καλύτερα είναι να απευθύνεστε σε αυτόν για τα παράπονα σας,άντε καλήμερα και καλή δύναμη.

  2. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.