Αρχική Videos Κούβελας: “Νιώθω δικαιωμένος από την εξέλιξη αυτή”

Κούβελας: “Νιώθω δικαιωμένος από την εξέλιξη αυτή”

0

«Νοιώθω ότι η εξέλιξη με δικαιώνει προσωπικά και όχι μόνο!», λέει ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας, αναφορικά με την αναβολή που πήρε η δίκη του. Ο ίδιος με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα, σήμερα και από εδώ, να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, που με προσωπικό κόστος και πολλούς τρόπους, δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στη χθεσινή δίκη μου, με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η δίκη τελικώς αναβλήθηκε μετά από αίτημα της εισαγγελίας και παρά την δική μου ρητή και δημοσίως εκπεφρασμένη πρόθεση να ολοκληρωθεί άμεσα.

Παρόλες τις φήμες και τις Κασσάνδρες που υποστήριζαν ότι Εγώ θα ζητήσω αναβολή, η δίκη ξεκίνησε και έμεινε στη μέση, διότι, πριν ακόμη εξεταστούν οι μάρτυρες υπεράσπισης, φάνηκε το ανυπόστατο της κατηγορίας.

Νοιώθω ότι η εξέλιξη με δικαιώνει προσωπικά και όχι μόνο!

Νοιώθω ότι χθες πετύχαμε μια σοβαρή νίκη  και πραγματικά παίρνω το θάρρος να συνεχίσω τον αγώνα για την Αλήθεια, για τη Διαφάνεια, για την Επιστήμη, για τη Δημοκρατία, για την Ελευθερία, για την προάσπιση των θεσμών με πρώτο το Σύνταγμα, για την Πατρίδα μας, για τον Πολιτισμό μας και φυσικά για τους Ανθρώπους μας.

Για όλους αυτούς που αγωνίζονται με τις ίδιες αξίες και με τους οποίους μοιραζόμαστε τα ίδια οράματα.

Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια.

Θα προσπαθήσω, όπως έκανα τόσο καιρό, όχι μόνο με λόγια, αλλά με τη στάση και τη συμπεριφορά μου να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments