Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κούτσικας: “Το σκορ είναι πλασματικό”

Κούτσικας: “Το σκορ είναι πλασματικό”

0
Dodekanisos

“Πλασματικό” χαρακτήρισε το σκορ της ήττας από τον Ηρακλή Μαριτσών (4 – 1) ο προπονητής της ΑΕ Κω Λεωνίδας Κούτσικας. Μιλώντας στο news12, τόνισε τα ακόλουθα:
“Για εμάς είναι πλασματικό το σκορ. Μέχρι το 62′ που έγινε η αποβολή, διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αυτό. Από εκεί και πέρα, με παίκτη λιγότερο προσπαθούσαμε αλλά η κούραση και η ποιότητα του αντιπάλου έπαιξαν ρόλο. Μπήκαμε στο πρωτάθλημα χωρίς φιλικά παιχνίδια. Σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών τηρουμένων των αναλογιών”

Αναφερόμενος στον Ηρακλή, είπε :
“Πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει καλή ομάδα με ποιότητα και αρκετά καλο προπονητή. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες για να διεκδικήσει τον τίτλο”

Όσο για τη δική του ομάδα, είπε:
“Ο δικός μας στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μέσα στην πρώτη εξάδα. Ακόμα όμως δεν είμαστε έτοιμοι. Μπήκαμε στο πρωτάθλημα χωρίς φιλικό παιχνίδι και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο. Τα πόδια των παιδιών είναι ακόμα βαριά από την προετοιμασία. Μετά την 4η αγωνιστική θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα είμαστε καλύτερα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments