Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κούτσικας: «Ο Βλάχος μας ειρωνευόταν!»

Κούτσικας: «Ο Βλάχος μας ειρωνευόταν!»

0
Dodekanisos

Το ότι ο «βοηθός» Βασίλης Βλάχος «ειρωνευόταν» τόσο τον ίδιο όσο και τους παίκτες του, κατήγγειλε με δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕ Κω Λεωνίδας Κούτσικας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιόφωνο του SKY 100,8. Ο έμπειρος τεχνικός των «βυσσινί», φανερά ενοχλημένος με την συμπεριφορά του «βοηθού», τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού απαντούσε και μιλούσε ειρωνικά στους παίκτες μου. Αλλά και στο ημίχρονο που του μίλησα μου μίλησε και εμένα ειρωνικά. Δεν μπορεί οι διαιτητές να μιλάνε έτσι. Οι κόκκινες κάρτες με το γράμμα του νόμου ήταν δίκαιες, δεν το αμφισβητώ. Όμως καλό είναι να δούμε και το γιατί οι ποδοσφαιριστές έφθασαν σε αυτό το σημείο. Ήταν επηρεασμένοι από τις ειρωνείες του επόπτη».
Ο κ. Κούτσικας αναφερόμενος στις φάσεις για τις οποίες «φωνάζει» η ΑΕ Κως, είπε:
«Βάζουμε ένα γκολ στο 0 – 0 το οποίο κακώς ακυρώθηκε. Υπήρχε παίκτης του Απόλλωνα κοντά στην γραμμή του άουτ, δίπλα από το κόρνερ. Ούτε καν και οι αντίπαλοι μας ζήτησαν οφσαϊντ σε αυτή τη φάση. Αλλά και στο τέρμα που βάζει ο Απόλλωνας, το πρώτο υπήρχε οφσαϊντ. Φέτος η ΑΕ Κως έχει πάρα πολλά παράπονα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι των Καλυθιών. Είναι και πολλά άλλα στο φετινό πρωτάθλημα τα οποία μας έχουν στερήσει πάρα πολλούς βαθμούς. Πιστεύω ότι αντικειμενικά, θα έπρεπε να είχαμε άλλους δέκα βαθμούς στο ενεργητικό μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments