Αρχική Αθλητικά νέα Κολοσσός, γιατί έτσι πρέπει

Κολοσσός, γιατί έτσι πρέπει

0
Dodekanisos

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα δίνει το Σάββατο(22/12) το απόγευμα(3.00) ο Κολοσσός με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Μπορεί η ομάδα μας να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση, ωστόσο ο «πόλεμος» για την παραμονή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχιστεί, διότι ο Κολοσσός ενώνει τους φιλάθλους του νησιού μας, αφού εδώ και 12 χρόνια είναι ο εκπρόσωπος μας στην Α1 κατηγορία της χώρας μας, δηλαδή στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Ναι η νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο είναι μονόδρομος, όχι ακατόρθωτο, η οποία όμως θα δώσει ώθηση στην τεχνική ηγεσία, στους παίκτες αλλά και στους ανθρώπους που ματώνουν οικονομικά για να υπάρχει η «θαλασσί ομάδα», και είναι ο Βασίλης Κουγιός με τον Γιώργο Ματσαμά οι οποίοι έχουν την  βοήθεια και των άλλων μελών της διοίκησης.

Το θετικό αποτέλεσμα θα γίνει πιο εύκολο για τον Κολοσσό, αν το «Βενετόκλειο» γεμίσει ασφυκτικά από φιλάθλους του μπάσκετ και όλων των αθλημάτων, γιατί και οι παίκτες χρειάζονται ζεστή ατμόσφαιρα, μια δύναμη από τις εξέδρες που θα τους δώσει πρόσθετο οξυγόνο, ώστε να φτάσουν στην καλή απόδοση και στην κατάκτηση του ροζ φύλλου της νίκης.

Ο κόσμος του νησιού μας επιβάλλεται να βοηθήσει τους «θαλασσί» και όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα για την σωτηρία της ομάδας.

Ναι, τα περιθώρια έχουν στενέψει αλλά οι μάχες μέσα στο «Βενετόκλειο» και εκτός έδρας πρέπει να δοθούν, ώστε η συγκομιδή των βαθμών να είναι τέτοια που θα διατηρήσουν τον Κολοσσό στην Α1 κατηγορία.

Όλοι μαζί να δείξουμε, ότι οι Ροδίτες μπορούμε και ξέρουμε να δίνουμε μάχες, όταν ο κίνδυνος για κάτι δικό μας παραμονεύει, είτε στον αθλητισμό, είτε σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής του νησιού μας.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments