Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Κόλλησε» στο μηδέν η Ρόδος με την ΑΕ Μυκόνου!

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ρόδος με την ΑΕ Μυκόνου!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής η Ρόδος αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΑΕ Μυκόνου. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με πολλές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κατάφεραν όμως να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που άξιζαν. Στα τελευταία λεπτά διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που έγινε στον Δούμτση, καθώς και για τον χρόνο των καθυστερήσεων που ήταν λίγα με βάση τις αλλαγές και τους τραυματισμούς που υπήρχαν.

Το παιχνίδι:

Στο 41′ ο Ζαννάκης έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, βρήκε το Μπαρμπαρούση ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά ο Ιωσηφίδης απέκρουσε πάνω στην γραμμή. Ο έμπειρος επιθετικός πήρε το ριμπάουντ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 70′ ο Τρόκα με «συστημένη» σέντρα βρήκε τον Ζανάκη μέσα στην μικρή περιοχή και αυτός από κοντά δεν μπόρεσε να κερδίσει με κεφαλιά τον Διαμαντή ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στην επόμενη φάση ο Νικολόπουλος σε μια σέντρα σουτ είδε την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 84′ ο Πινέιρο βγήκε στην κόντρα επίθεση επιχείρησε το πλασέ και ο Μανουσάκης με το ένα χέρι απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Νικολόπουλος. Η Ρόδος στην επόμενη φάση διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Δούμτση ο διαιτητής της αναμέτρησης όμως είχε αντίθετη άποψη.

Διαιτησία: Σπήλιος, Κουκόπουλος, Τζανής

ΑΣ Ρόδος : Νίκος Κουρμπανάς: Μανουσάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Γωνιωτάκης, Πατσιαβούρας (65′ Τρόκα), Λάσκαρης, Γκολφινόπουλος (77′ Λαθύρης), Δούμτσης, Λίμα, Μπαρμπαρούσης, Ζαννάκης (86′ Μπουρνέλης)

ΑΕ Μυκόνου : Παχατουρίδης Θεόφιλος: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε (77′ Ράγια), Ζκγούρι, Μουρίκι, Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης, Γκούφας (68′ Κατσούλης), Αρκούδας, Πάγια (86′ Ντοριάνο)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments