Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλήσεις της Πειθαρχικής

Κλήσεις της Πειθαρχικής

0
kostoglou
Dodekanisos
Σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ κλήθηκαν, τόσο ο Ηρακλής Μαριτσών, όσο και ο πρόεδρος της ΑΕ Κω Δήμος Κώστογλου, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Μαριτσών, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 29ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας. Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής:
-ΑΕ Κατταβιάς-Ποσειδών Καρπάθου: Επιβάλλει στην ΑΕ Κατταβιάς και τον προπονητή της Μανώλη Φραντζή την έγγραφη επίπληξη (50ευρώ).
-Ηρακλής Μαριτσών-ΑΕ Κως: Καλεί σε απολογία τον Ηρακλή Μαριτσών για τα όσα αναφέρονται στο Φ.Α., στη συμπληρωματική του έκθεση, καθώς και στην έκθεση του παρατηρητή και τον πρόεδρο του σωματείου ΑΕ Κως για όσα καταγγέλει στον τοπικό τύπο.
-ΑΣ Χάλκης-Άρης Αρχαγγέλου: Καλεί σε απολογία τα σωματεία ΑΣ Χάλκης και Άρης Αρχαγγέλου για όσα αναφέρονται στο Φ.Α. από τον διαιτητή και στην έκθεση του παρατηρητή.
-Επιβάλλει την ποινή των έξι αγωνιστικών (60ευρώ) στον ποδοσφαιριστή Κ. Μουλλάι (Ταξιάρχης) και την ποινή της μίας αγωνιστικής (10ευρώ) στους Π. Δράκο (Φοίβος Κρεμαστής) και Ε. Πόγια (Διαγόρας-νέων).
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments