Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κλείνει στις 12/11 το Δημοτικό Στάδιο!

Κλείνει στις 12/11 το Δημοτικό Στάδιο!

0
dimotiko_stadio2
Dodekanisos

Από τις 12 έως τις 25 Νοεμβρίου το Δημοτικό στάδιο θα κλείσει για να γίνει επανασπορά του αγωνιστικού χώρου από τη γνωστή εταιρεία Hellasod που ανέλαβε και πραγματοποίησε στην OPAP Arena τον προηγούμενο μήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», το δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα κλείσει από 12 έως και 25 Νοεμβρίου, προκειμένου να γίνουν εργασίες επανασποράς του αγωνιστικού χώρου. Τις εργασίες θα αναλάβει η γνωστή εταιρεία Hellasod, η οποία ανέλαβε την επανασπορά και της OPAP Arena μετά από το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ολλανδίας.

Το κλείσιμο του δημοτικού σταδίου εν’ μέσω αγωνιστικής περιόδου, προκαλεί προβληματισμό στις ομάδες του Διαγόρα και της Ρόδου που το χρησιμοποιούν ως έδρα στις επίσημες υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αντίστοιχα.
Η ΠΑΕ Διαγόρας θα αιτηθεί στη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου (Νότιου) το οποίο έχει οριστεί για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου να αλλάξει έδρα και να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Παραλίας με γηπεδούχο την «Μαύρη Θύελλα». Εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα του «γηραιού», τότε οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν στην σειρά τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια (με Τηλυκράτη για την 6η αγωνιστική, με Ολυμπιακό Β’ για την 7η αγωνιστική, με την Καλαμάτα για την 8η αγωνιστική και την Παναχαϊκή για την 9η αγωνιστική), κάτι που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Όσον αφορά στον Α.Σ. Ρόδος, θα υποδεχθεί κανονικά στο δημοτικό στάδιο της πόλης την ΑΕΡΑ για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, το Σάββατο 11/11 στις 15:00 και την επόμενη ημέρα θα κλείσει το δημοτικό στάδιο για την επανασπορά. Για την 11η αγωνιστική τα «ελάφια» θα αγωνιστούν εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης και για την 12η αγωνιστική θα υποδεχθούν τον ΓΑΣ Ιάλυσος (όπου το δημοτικό στάδιο αναμένεται να έχει ”ανοίξει”).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments