Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κίνηση ουσίας με Κιοσέογλου!

Κίνηση ουσίας με Κιοσέογλου!

3
kioseoglou
Dodekanisos

Την έκπληξη με μια μετεγγραφική κίνηση ουσίας έκανε ο Διαγόρας! Ο «γηραιός απέκτησε το Αναστάσιο Κιοσέογλου ο οποίος είναι 22 ετών αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Τον ποδοσφαιριστή τον συνοδεύουν πάρα πολύ καλές συστάσεις και στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο» εκτιμούν πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα τους βοηθήσει πάρα πολύ στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο Κιοσέογλου θεωρείται από τους ειδικούς του χώρου ως ένα από τα ταλέντα της επαρχίας καθώς έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα, «πατάει» περιοχή και έχει έφεση στο σκοράρισμα. Έχει παίξει στη Δ’ Εθνική με τη φανέλα της Προσοτσάνης και του Πυρσού Γρεβενών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Διαγόρα αναφέρει τα εξής:
«Ο Γ.Σ. ‘’ΔΙΑΓΟΡΑΣ’’ ανακοινώνει στον φίλαθλο κοινό την απόκτηση του αριστεροπόδαρου επιτελικού μέσου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ.
Η προσθήκη του εξαιρετικού νεαρού ποδοσφαιριστή ανεβάζει την ποιότητα της ομάδας μας μεσοεπιθετικά και δυναμώνει συνολικά το ρόστερ του νέου ΔΙΑΓΟΡΑ.
Ο νέος μας ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1993, αγωνίστηκε με επιτυχία στην Γ’ και Δ΄ Εθνική Κατηγορία με τις ομάδες της Προσοτσάνης, του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, του Πυρσού Γρεβενών κι έρχεται στην ομάδα μας έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
-Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του για έναν ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΑΓΟΡΑ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
8 years ago

Να τον περασετε απο πληρη ιατρικο ελεγχο πριν υπογραψει

lakis
lakis
8 years ago

[quote name=”Cactus”]Να τον περασετε απο πληρη ιατρικο ελεγχο πριν υπογραψει[/quote]
ela vre krie vromises pia vlaka me tis eksypnades sou.

trelos !!!
trelos !!!
8 years ago

MPAM MPOUM MPIM MPAM MPOUM MPIP MPEEEEEE…!!!!!! PAF!