Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Kι άλλοι μετανάστες στη Ρόδο τα ξημερώματα ενώ κάποιοι άλλοι ήθελαν να...

Kι άλλοι μετανάστες στη Ρόδο τα ξημερώματα ενώ κάποιοι άλλοι ήθελαν να φύγουν με πλαστά χαρτιά

0
Dodekanisos

44 μετανάστες αφίχθησαν σήμερα τα ξημερώματα στη Ρόδο.

Το ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος, κατά την περιπολία του, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή του Φαληρακίου σκάφος με την επωνυμία «NIZAM OSMAN», το οποίο μετέφερε μετανάστες, μεταξύ των οποίων τρία βρέφη και τρία ανήλικα παιδιά.

Το σκάφος οδηγήθηκε με ασφάλεια στο καρνάγιο.

 

Δύο (02) ημεδαποί ηλικίας 35 και 34 ετών, καθώς και ένας 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, για παράβαση του Ν.4251/14 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις).
Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμένα Ακαντιάς ν. Ρόδου κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκαν στην κατοχή του 25χρονου αλλοδαπού έξι (06) αμφιβόλου γνησιότητας δελτία ταυτότητας και συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος και για παράβαση του ν. 4251/14.
Στην συνέχεια, κατόπιν συντονισμένων ερευνών εντοπίστηκαν οι ανωτέρω δύο (02) ημεδαποί σε ξενοδοχείο ν. Ρόδου, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι επρόκειτο να διευκολύνουν την έξοδο από την χώρα δύο (02) αλλοδαπών και συνελήφθησαν για απόπειρα και για παράβαση του ν.  4251/14.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δελτία ταυτότητας και τα χρηματικά ποσά των χιλίων πενήντα ευρώ (1.050,00 €), των πεντακοσίων δολαρίων (500 $) καθώς και τριακοσίων εξήντα (360) κορωνών Σουηδίας, που βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments