Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κέρδισε την παραμονή του ο Διαγόρας!

Κέρδισε την παραμονή του ο Διαγόρας!

0
Dodekanisos

Το παρών στη Super League 2 και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει ξανά ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» επικράτησε με 2- 1 του Αιγάλεω στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής και έτσι ανανέωσε τη συμμετοχή του στην κατηγορία. Οι «κυανέρυθροι» τα κατάφεραν μάλιστα στις καθυστερήσεις όπου έκαναν μια εντυπωσιακή ανατροπή προκειμένου να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Το πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Γιάννης Μπαστιάνος ο οποίος κατάφερε να πετύχει και τα δυο τέρματα. Το σκορ άνοιξε το Αιγάλεω στο 86’ με σουτ του Αρναρέλλη ενώ στο 90’ ο Μπαστιάνος έκανε το 1 – 1 και στο 92’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

-Μετά τη Ζάκυνθο, τον Καραϊσκάκη Άρτας και τη Ρόδο, υποβιβάζεται και ο Αστέρας Βλαχιώτη ο οποίος ηττήθηκε στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος,Αναστασίου, Καλύβας, Χοτζάλλι, Σταματάκης, Πιαστόπουλος, Δακτυλίδης (57′ Τσιλιγκίρης), Σέχου (46′ Μπαρμπαρούσης), Παυλής (46 Τριμμάτης), Ντρενογιάννης (46′ Καββαδίας, 71′ λ.τ. Αρναρέλλης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Σκαφίδας, Τάτσης, Ζούνης, Ρουγκαλας, Γιώργου (81′ Miranta), Καρατάσιος, Τοπάλ, Παραστατίδης (56′ Cavallieri), Sing (65′ Σαϊμπερτ), Μπαστιανος, Λαμπίρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments