Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κέρδισε ο Κλεάνθης, «φωνάζει» ο Ηρακλής

Κέρδισε ο Κλεάνθης, «φωνάζει» ο Ηρακλής

0
kleanthis_iraklis
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη που του δίνει το δικαίωμα να παραμείνει μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας πέτυχε ο Κλεάνθης Παραδεισίου. Αυτή τη φορά επικράτησε στο γήπεδο του με 2 – 1 του Ηρακλή Μαριτσών και εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει το απόλυτο (πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια). Πάντως, αυτή τη φορά, οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου έφθασαν δύσκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μανώλη Μίαρη. Οι «φωνές» εστιάζονται στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Κλεάνθη (και έγινε το 2 – 1) το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα καθώς και σε μια φάση προς το τέλος όπου ζήτησαν και αυτοί την εσχάτη των ποινών θεωρώντας πως η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην μεγάλη περιοχή. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο (ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου) και είχε πολλές δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων.
Τα γκολ
Στο 21’ ο Χατζηκωνσταντής με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0 – 1.
Στο 42’μετά από εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους, ο Μιχάλης Σπάρταλης που «τρύπωσε» στην αντίπαλη άμυνα με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 60’ ο Κ. Χειμωνέττος μάρκαρε τον Π. Σπάρταλη και ο διαιτητής είδε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο παθών.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κρομμύδας, Νικολός (39’ Πολυμένωφ), Σιέχ, Γ   κεοργκίεφ, Παπαδημήτρης, Ισκάς, Π. Σπάρταλης, Κούρος (86’ Χατζησάββας), Μ. Σπάρταλης, Γεωργαλλής (89’ Καρίκης)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοσμάς, Φασάκης, Λορέντζος, Τσούφιος, Τσαλώλης (67’ Τόμπσον), Μαυρής, Χειμωνέττος (79’ Φελεσάκης), Καρίκης, Πάττας, Χατζηκωνσταντής (57’ λ.τ. Κ. Παπακωνσταντής), Μπιλιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments