Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καυτή» η τελευταία αγωνιστική!

«Καυτή» η τελευταία αγωνιστική!

0
kolossos xalki1
Dodekanisos

Με πολύ μεγάλη αγωνία αναμένεται η κυριακάτικη 34η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι τελευταίες φετινές αναμετρήσεις θα καθορίσουν την δεύτερη ομάδα που βάση της προκήρυξης θα πάρει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου στην Α’ Κατηγορία καθώς και αυτήν που μαζί με τον ΑΟ Σύμης θα αγωνίζονται από του χρόνου στη Γ’ Κατηγορία. Ο ΠΑΣ Ασκληπειού θέλει μια νίκη για να μπορέσει να τερματίσει δεύτερος. Με ισοπαλία δική του και νίκη του Κολοσσού Κάστρου, τότε θα διεξαχθεί παιχνίδια μπαράζ καθώς υπάρχει ισορροπία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Με ήττα του ΠΑΣ και νίκη της ομάδας από την Παλιά Πόλη, τότε τα δεδομένα ανατρέπονται και ο Κολοσσός είναι αυτός που τερματίζει δεύτερος.
Στην ουρά, ο Ατρόμητος Διμυλιάς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς αυτή τη στιγμή είναι προτελευταίος. Για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του, θα πρέπει να συμβούν ένα από τα παρακάτω:
1. Να κερδίσει την Ασπίδα Σαλάκου και να ηττηθεί η να αναδειχθεί ισόπαλη η Θύελλα Πυλώνας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου που θα γίνει στη Μαλώνα. Στην περίπτωση αυτή, υποβιβάζεται η Θύελλα.
2. Να κερδίσει την Ασπίδα Σαλάκου και να ηττηθούν ο Ηρακλής Λάρδου από την Θύελλα και ο Ακουσίλαος από την Αναγέννηση Έμπωνας. Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία (Ατρόμητος, Ηρακλής και Ακουσίλαος), από την οποία χαμένος βγαίνει ο Ηρακλής Λάρδου.
Η αγωνία λοιπόν είναι στο κατακόρυφο και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments