Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε αλλά τερμάτισε 3ος

Νίκησε αλλά τερμάτισε 3ος

0
kolossos paiktes
Dodekanisos

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (όμιλος Ρόδου) ο Κολοσσός Κάστρου. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης επικράτησε μέσα στ’ Αφάντου του Αγίου Λουκά με 3 – 0 ωστόσο σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΣ Ασκληπειού τερματίζει στην 3η θέση και πλέον θα διεκδικήσει την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία μέσω αγώνα μπαράζ (με το ΑΟ Βαθύ σε ουδέτερο γήπεδο). Το παιχνίδι έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη, στοιχείο το οποίο δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών. Άπαντες πάντως έπαιξαν χωρίς άγχος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ελαφρά υπεροχή και να εκμεταλλεύονται σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Στο 20’ ο Ραφτόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1 και στο 65’ μετά από ωραία προσπάθεια του Τριπολίτη και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0 – 2. Στο 80’ μετά από προσπάθεια του Κώστα και πάσα προς τον Λ. Μαννάκη, ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μπάλλα, Τζιαρά και Κανέλλο. Άρεσαν από τον Κολοσσό Κάστρου οι Έλληνας, Κώστας και Θεοδώρου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης (Β. Στεφανάκης, Μπερδεμπές).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Καππάκας, Λ. Καλογήρου, Χρ. Καλογήρου, Σακελλάρης, Νικολής, Κανέλλος, Μπάλλα, Τζιαρά, Κασιώτης (80’ λ.τ. Λόξας), Σέντης (15’ λ.τ. Χατζαντώνης, 60’ λ.τ. Λυριστής)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Σ. Καρπαθάκης, Κατσούλης, Χατζησεβαστός, Έλληνας, Χατζηκαλημέρης, Παπαγεωργίου (70’ Κυριακάκης), Λυριστής (73’ Αγγελάκης), Τριπολίτης, Ραφτόπουλος (55’ Λ. Μαννάκης), Κώστας, Θεοδώρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments