Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθοριστικό το παιχνίδι του Σαββάτου!»

«Καθοριστικό το παιχνίδι του Σαββάτου!»

0
kampouris2
Dodekanisos

«Επικίνδυνη» και «καλή ομάδα» χαρακτήρισε τους Ιππότες με δηλώσεις που έκανε στο news12 ο τεχνικός του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης. Ενόψει του σαββατιάτικου μεταξύ τους αγώνα, ο έμπειρος τεχνικός χαρακτηριστικά είπε:
«Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι από εδώ και πέρα για καμία ομάδα. Οι Ιππότες είναι μια επικίνδυνη και καλή ομάδα που μάλιστα κατά την άποψη μου αδικείται από την βαθμολογική θέση που έχει. Θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά. Ελπίζω οι παίκτες μου να καταλάβουν την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και να μπορέσουν να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών που είναι και το ζητούμενο για εμάς. Το θέλουμε το παιχνίδι γιατί θα είναι σαν να παίρνουμε έξι βαθμούς από τη στιγμή που ακολουθεί ο αγώνας με τον Εθνικό ο οποίος όπως είναι γνωστό θα κριθεί στα χαρτιά. Με νίκη επί των Ιπποτών πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καθοριστικό βήμα για να παραμείνουμε στην κατηγορία».
Το ευχάριστο για τον κ. Καμπούρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments