Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στην επανάληψη!

«Καθάρισε» στην επανάληψη!

0
vati oloi
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονου του παιχνιδιού ο Διαγόρας Β. κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ηρακλή Λάρδου εκτός έδρας, σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Να σημειωθεί ότι κάτω από τα γκολπόστ των Λαρδιακών κάθισε ο Παναγιώτης Νικηταράς ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις.

Το πρώτο μέρος δεν ήταν πολύ καλό και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με αποτέλεσμα το ισόπαλο 0-0 να παραμείνει στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη οι Βατενοί ήταν πιο αποφασισμένοι και στο 55΄ πήραν το προβάδισμα με τον Παπουρδάνο (0-1). Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη διπλασίασε τα τέρματά της με το Ζωάννου για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Χατζησάββας στο 66΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Λαζός, Βλάχος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Νικηταράς, Καπιώτης, Καμμάς, Ευαγγελίδης Ι., Ρούφας (66΄ Δήμπαλης), Πάχου (83΄ Ψαράς), Ευαγγελίδης Σ., Διακολουκάς (67΄ Μουστάκας), Φάκκας, Διακογεωργίου, Μπραχούσι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Ζερβός, Έλληνας, Τριανταφιλλίδης (57΄ Λαζίδης), Χατζησάββας, Παπουρδάνος, Πρέτσι, Κατσαρής (76΄ Αγγελάκης), Ζωάννου (75΄ Αδάμος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments