Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καταιγιστικός ο Αστέρας

Καταιγιστικός ο Αστέρας

0
Dodekanisos

Εμφατική νίκη με σκορ 6-0 επί του Νικαγόρα Κεφάλου πέτυχε ο Αστέρας Παστίδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ‘Α κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά την σέντρα του Σκόρπου, ο Στεργιόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους “κυανόλευκους”. Στο 17′ ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Διακοδημητρίου και πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 30′ με το απευθείας φαουλ του Ζερβού, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαμιχαήλ. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 3-0 για τον Αστέρα. Ο Πολυχρόνης κινήθηκε από τα αριστερά, έδωσε την πάσα στον Σκόρπο και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Νικαγόρα. Στο 37′ ο Αμπντουλαϊ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Αστέρας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 47′ ο Στεργιόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 5-0, ενώ στο 51′ ο Σκόρπος διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Οι συνθέσεις:

Aστέρας Παστίδας: Παπαμιχαήλ, Καρύδης(50′ Παπαμιχαήλ), Ισκάς (46 Λεωνίδου), Χαριτάκης, Λυδάκης, Καλαγρής, Αμπντουλαϊ, Στεργιόπουλος (54′ Θεοδώρου), Σκόρπος, Γιαννακόπουλος (50′ Δραγάτης), Πολυχρόνης.

Νικαγόρας Κεφάλου: Διακοδημητρίου, Κορκής (46′ Τραμπαδούρος), Τρουμούσης (69″ Μπιλλής), Κοκκαλάκης, Διακογιάννης (46′ Κρεμυδάς), Παπαβασιλείου, Στρατής, Ζερβός Γ, Πέρος, Γιάννου (61′ Διακογιάννης), Φούσκας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments