Αρχική Videos Καταποντίζονται τα ποσοστά του Σολτς, δυσαρέσκεια στον κόσμο

Καταποντίζονται τα ποσοστά του Σολτς, δυσαρέσκεια στον κόσμο

0
Dodekanisos

Δυσάρεστα για τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έκανε το Ινστιτούτου INSA για λογαριασμό της Bild. Και αυτό διότι η πλειονότητα των Γερμανών δεν είναι ικανοποιημένο με το έργο που έχει κάνει. Σχεδόν το ένα τρίτο, το 31% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι δεν κάνει αυτό που πρέπει, ενώ το 24% πιστεύει ότι δεν ανταποκρίνεται καθόλου στις απαιτήσεις του γραφείου του. Το 37% θεωρεί ότι έχει σταθεί στο ύψος των καθηκόντων του. Το οκτώ τοις εκατό των ερωτηθέντων δεν ήταν σε θέση ή δεν ήθελε να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το θέμα.

Στο ερώτημα για το αν γινόντουσαν εκλογές άμεσα, μόνο το 27% θα ψήφιζε υπέρ του Σολτς. Αλλά ακόμα και ο πρόεδρος του CDU Φρίντριχ Μερτς που θεωρείται βασικός αντίπαλος του Σολτς για την Καγκελαρία δεν κατορθώνει να συγκεντρώσει καλά ποσοστά. Η έρευνα έδειξε ότι μόνο των 15% των Γερμανών θα ήθελε να αναλάβει ως καγκελάριος.

Είναι φανερό πως οι χειρισμοί που έγιναν για τον κορωνοϊό αλλά και για το θέμα της ενεργειακής κρίσης έχουν δυσαρεστήσει σφόδρα τους Γερμανούς πολίτες που βλέπουν ότι μπαίνουν σε έναν εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα. Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετές διαδηλώσεις και στη Γερμανία με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και να διαμαρτύρεται.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments