Αρχική Videos Κατάντια, ακυρώθηκε μεταμόσχευση λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων

Κατάντια, ακυρώθηκε μεταμόσχευση λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων

0

Οι τραγικές ελλείψεις σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας οι οποίες έγιναν ακόμα περισσότερες με την αναστολή χιλιάδων υγειονομικών δημιουργούν τεράστια προβλήματα σε καθημερινή βάση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ακυρώθηκε μεταμόσχευση λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, το μόσχευμα να σταλεί στο Λαϊκό νοσοκομείο στην Αθήνα. Μιλώντας στο thessnews.gr ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του «Ιπποκρατείου» κ. Α. Καμπαρούδης, είπε ότι «σήμερα στο νοσοκομείο υπηρετούν μόλις εννέα αναισθησιολόγοι από 40 που προβλέπονται, κάτι που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν τα προγράμματα». Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:

«Οι συνάδελφοι εφημερεύουν κάθε μέρα, κάτι που είναι τρομερά κουραστικό. Τρεις προκηρύξεις για προσλήψεις βγαίνουν άγονες επειδή οι αναισθησιολόγοι δεν επιλέγουν να εργαστούν κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες, την ώρα που οι ιδιωτικές κλινικές αλλά και νοσοκομεία του εξωτερικού προσφέρουν πολλαπλάσιες οικονομικές απολαβές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments