Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Κατάμεστο το κλειστό του Ροδίων Άθλησις στο παιχνίδι με τον Ηρακλή

Κατάμεστο το κλειστό του Ροδίων Άθλησις στο παιχνίδι με τον Ηρακλή

0
Dodekanisos

Κατάμεστο θα είναι το κλειστό του Ροδίων Άθλησις στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρακλή Θεσσαολνίκης στο ιστορικής σημασίας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πλαίσιο της συνέχειας του κυπέλλου Ελλάδας. Όλα τα εισιτήρια έχουν πωληθεί με αποτέλεσμα η διοίκηση του Ροδίων να πάρει την απόφαση να τοποθετήσουν ακό,μα 40 καρέκλες για άτομα που θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ροδίων αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί το κοινό για τη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο το Ηρακλή.
Με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή , θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους για τα ακόλουθα.
Μετά την προπώληση των 200 εισιτηρίων και μια ημέρα πριν, η Διοίκηση αποφάσισε να τοποθετηθούν επιπλέον 40 καρέκλες-θέσεις για άτομα που θα αποφασίσουν τελευταία στιγμή, να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης θεωρούμε απαραίτητο να τηρηθούν αυστηρά οι αριθμοί θέσεων που υπάρχουν στα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Κατά την είσοδο των θεατών, το πρώτο μέρος του εισιτηρίου θα τοποθετηθεί αυτόματα σε μια κληρωτίδα . Στο τέλος του δεύτερου σετ θα γίνει κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει την επίσημη επετειακή στολή της ομάδας μας .
Μετά το πρώτο χορευτικό των μαζορετών σηκώνουμε όλοι μαζί για ένα λεπτό το χαρτόνι που θα βρίσκεται στις θέσεις, ώστε να σχηματιστεί το κορεό.

Η ιστορία γράφτηκε!
Ελάτε να τη ζήσουμε!
Σας ευχαριστούμε!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments