Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

«Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί»

0
karagiannis
Dodekanisos
Για τη συμφωνία του με τον Απόλλωνα Καλυθιών, αλλά και την προσωπική του πορεία στο ποδόσφαιρο μίλησε στο News12.gr ο Δημήτρης Καραγιάννης. Ο ικανότατος τερματοφύλακας, που παραμένει στις Καλυθιές για πέμπτη συνεχή χρονιά (αγωνίσθηκε και με τη φανέλα του Ερμή) δήλωσε:
«Μίλησα χθες με τη διοίκηση του Απόλλωνα και είδα ότι έχουμε τους ίδιους στόχους κάτι που με έπεισε να παραμείνω στην ομάδα, στην οποία υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Είχα προτάσεις από τον Εθνικό και τον Κλεάνθη, τους οποίους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους, όμως αποφάσισα να παραμείνω στις Καλυθιές. Θεωρώ ότι ο Απόλλων πάντα θα πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλο όνομα, ομάδα και κόσμο με ιστορία. Επίσης βλέπω ότι έχουν έρθει καινούριοι παίκτες με όρεξη και διάθεση να βοηθήσουν. Εξάλλου το επίπεδο του τοπικού μας πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα υψηλό και μπορώ να πω ότι είναι ακόμη πιο ισχυρό και από κάποιους ομίλους της Δ’ Εθνικής».
Όσον αφορά την προσωπική του πορεία, ο Δημήτρης Καραγιάννης είπε:
«Μου έχει μείνει μια πικρία, καθώς αν και οι εμφανίσεις μου και η πορεία μου είναι αρκετά καλές, δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια μεγάλη ομάδα του νησιού. Στο παρελθόν είχα περάσει από τις τάξεις της Ρόδου, σε ηλικία 18 ετών, όμως ήμουν ο τρίτο τερματοφύλακας και δεν πήρα τις ευκαιρίες που έπρεπε, κάτι που συμβαίνει πάντα με τους ντόπιους στις μεγάλες ομάδες του νησιού μας».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments