Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Καρίκης: “Ο ΡΟΑ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση” (video)

Καρίκης: “Ο ΡΟΑ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση” (video)

0
Dodekanisos

Την αμέριστη συμπαράσταση του στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης στο πολύ μεγάλο έργο που επιτελεί, εξέφρασε κατά την διάρκεια εθιμοτυπικής του επίσκεψης, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Μέρα Ροδίων Όραμα», υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Καρίκης. Ο κ. Καρίκης που συνοδευόταν από τον υπεύθυνο των Island Games στο νησί μας Τάκη Μιχαηλίδη αλλά και από τον υποψήφιο με την παράταξη του, επιχειρηματία Γιάννη Κλούβα, ενημερώθηκε πλήρως από τον πρόεδρο του Ομίλου Μιχάλη Πανάγο για όλη τη δράση αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο κ. Πανάγος έκανε μια εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες του πολύ δραστήριου Ομίλου αλλά και στην προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα ανέγερσης ενός νέου γηπέδου, στον χώρο που βρίσκεται πίσω από το γυμναστήριο.

Από την δική του πλευρά, ο Στράτος Καρίκης έδωσε τα συγχαρητήρια του για την όλη προσπάθεια και παράλληλα την υπόσχεση ότι από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών θα επαναφέρει την οικονομική στήριξη του Δήμου προς όλα τα σωματεία που θα πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Επίσης τόνισε ότι στο πρόγραμμα του είναι να μπει στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου η συντήρηση και η βελτίωση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της επίσκεψης επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Είχαμε την χαρά να επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και να συγχαρούμε τόσο τον πρόεδρο Μιχάλη Πανάγο όσο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την άριστη κατάσταση που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις αλλά και για τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης. Έχουν δημιουργήσει ένα χώρο που αποτελεί πηγή αθλητισμού για τα παιδιά μας. Ο Δήμος όπως σε όλες τις εγκαταστάσεις έτσι και εδώ στο ΡΟΑ, θα πρέπει να συνεχίσει να έχει παρουσία και με την συνδρομή όλων των ιδιωτών και των παιδιών που βρίσκονται σε αυτές τις εγκαταστάσεις να δούμε ακόμα καλύτερες ημέρες στο ΡΟΑ. Θα έλεγα ότι η επίσκεψη αυτή μας έδωσε μόνο χαρά γιατί σε σχέση με άλλες εγκαταστάσεις οι οποίες τελούν υπό εγκατάλειψη, ο ΡΟΑ είναι σε άριστη κατάσταση, με συνεχή επέκταση των γηπέδων του αλλά και με καλή συντήρηση που είναι πολύ βασικό. Τα παιδιά μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια και αυτό είναι κάτι που θέλουμε όλοι οι γονείς για τα Ροδιτόπουλα μας. Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης αποτελεί παράδειγμα για το πώς πρέπει να είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησί».

Δείτε εδώ το video της επίσκεψης του κ. Καρίκη στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments