“Καρφιά” στην Ursula, “ανέβηκε στην εξουσία χωρίς ούτε μια ψήφο από τους πολίτες!”

0
Dodekanisos

Η ιρλανδή βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) Κλερ Ντέιλι επέκρινε για άλλη μια φορά την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τη στάση της στις ανελέητες ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα , χαρακτηρίζοντάς την «Γενοκτονία Φράου».
«Ανέβηκε στην εξουσία χωρίς ούτε μια ψήφο από τους πολίτες, περνώντας τους τελευταίους δύο μήνες εφορμώντας και παρακάμπτοντας τις εξωτερικές πολιτικές των εκλεγμένων κυβερνήσεων, για να υποστηρίξει ένα βάναυσο καθεστώς απαρτχάιντ που αυτή αποκαλεί ζωντανή δημοκρατία καθώς κονιορτοποιείται μια πόλη παιδιών». Τον περασμένο μήνα, επέκρινε τη φον ντερ Λάιεν ότι δεν ζήτησε εκεχειρία στη Γάζα, λέγοντας ότι «δεν είναι μόνο η γενοκτονία του Ισραήλ», αλλά και της Ευρώπης.
H Ηρλανδή ευρωβουλευτής έκανε αναφορά και στην Ελλάδα λέγοντας ότι η ΕΕ περιφρονεί τη δημοκρατία και «… μας ζητούν να πιστέψουμε ότι η ΕΕ είναι προπύργιο της δημοκρατίας, παρά τις σαρωτικές αποδείξεις για το αντίθετο. Όταν οι πολίτες εκλέγουν τη λάθος κυβέρνηση, όπως στην Ελλάδα (σ.σ. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), τα πράγματα αγριεύουν στις Βρυξέλλες και αυτή η κυβέρνηση συντρίβεται. Όταν οι πολίτες ψηφίζουν λάθος σε δημοψήφισμα στην Ιρλανδία, αναγκάζονται να ψηφίσουν ξανά…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments