“Αυτό είναι …ηλίθιο, αυτός ο άνθρωπος είναι ανόητος!”

0
Dodekanisos

Επίθεση στον Ζοζέπ Μπορέλ με αφορμή πρόσφατεσ δηλώσεις του, έκανε με τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως τόσο η χώρα του όσο και η Ρωσία σε καμία περίπτωση δεν ψάχνονται για να μπουν σε μια νέα σύγκρουση με το ΝΑΤΟ. Υπενθυμίζουμε ΄οτι ο Μπορέλ πριν μερικές ημέρες είχε πει μεταξύ άλλων πως “πρέπει να προετοιμαστούμε για παρατεταμμένη σύγκροσυ με τη Ρωσία”.

“Αυτό είναι ηλίθιο! Αυτός ο άνθρωπος είναι απλώς ανόητος!”, είπε ο Λουκασένκο για τον Μπορέλ. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική! Αν ήταν έξυπνος, θα το είχε σκεφτεί, ξέρετε, με σύνεση. Η Ρωσία και εμείς, εμείς ήδη έχουμε γεμάτα τα χέρια μας με τα υπάρχοντα προβλήματα, υποτίθεται ότι θα βάλουμε περισσότερα προβλήματα πάνω από αυτά; Κάποιος θα το πίστευε αυτό'”, είπε ο Λουκασένκο.
Ο Λευκορώσος ηγέτης σημείωσε ότι ούτε οι Ρώσοι ούτε οι Λευκορώσοι ενδιαφέρονται για πόλεμο. “Είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε έναν νέο πόλεμο; Έχουμε ήδη έναν να αντιμετωπίσουμε. Ειδικά τώρα, που η κατάσταση γίνεται ευνοϊκή για εμάς,” υπογράμμισε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments