Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Καρφιά από τον Αντώνη Σκλήβα!

Καρφιά από τον Αντώνη Σκλήβα!

0
Dodekanisos

Απο τον αθλητή Αντώνη Σκλήβα πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή μέσω της οποία εκφράζει τα σοβαρά παράπονα του:
Τελείωσε μια πολύ δύσκολη χρόνια για μένα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε μπασκετικό και θα ήθελα να πω κάποια πράγματα γιατί κράτησα το στόμα μου κλειστό για παρα πολύ καιρό και σεβάστηκα ανθρώπους χωρίς φιλότιμο που δεν είναι άξιοι σεβασμού. Ο Διαγόρας την χρόνια που μας πέρασε έκανε μια προσπάθεια στην Β’ εθνική με άτομα που ενέπνεαν ασφάλεια και σεβασμό (δυστυχώς μόνο τον ενέπνεαν ). Η χρόνια ξεκίνησε με ένα πλάνο, η ομάδα να παίξει στην Γ’ εθνική και τελικά λόγω της προσπάθειας που είχαμε κάνει την προηγούμενη χρονια οι παίχτες και ο κ.Καραβας κατέληξε στην Β’. Η διοίκηση λοιπόν με αυτή την πληροφορία αποφάσισε ότι η ομάδα θα πάει με τον ίδιο ρόστερ και ότι καταφέρουμε όπως είπαν .

Μεγάλες δηλώσεις έγιναν από ανθρώπους που θεωρούν τον εαυτό τους προέδρους αθλητικών σωματίων (χωρίς να έχουν καμία σχέση με το άθλημα ). Δηλώσεις όπως «εμείς θα δώσουμε το 50% συμβολαίων μπροστά και έχουμε λεφτά δεν θα χάσετε ευρώ κτλ κτλ» . Τα περισσότερα παιδιά πήραν μεγάλες προκαταβολές, ξεκίνησε η χρονιά και όλα έδειχναν ομαλά. Η συνέχεια ήταν η ακόλουθη:

1.Γυμναστήριο οποίος ήθελε έπρεπε να πληρώσει μόνος του για να πάει (γιατί ακουγόταν η ατάκα, έχω βάλει ποσα λεφτά, θα βάλω και αλλά για το γυμναστήριο ; ) όποτε τα πληρώσαμε .

  1. Ξεκινήσαμε με δύο μήνες απλήρωτους γιατί η διοίκηση αποφάσισε μόνη της ότι τα λεφτά που πήραμε μπροστά δεν ήταν προκαταβολή, αλλά προπληρωμή και ότι θα ξανά πληρωνόμασταν μετά τον Ιανουάριο. Αυτά πλην κάποιων εξαιρέσεων που υπόγραψε να πληρωνόμαστε με το μήνα γιατί δεν πήραμε μεγάλες προκαταβολές. Ακόμα κι έτσι δεν πληρωθήκαμε σχεδόν ποτέ στην ώρα μας, πλην ορισμένων εξαιρέσεων.

Εγώ προσωπικά στην πρώτη αγωνιστική όταν βάλαμε τα πράγματα μας στο λεωφορείο για να πάμε στο γήπεδο και κάποιος πέρασε άνοιξε το καπό του λεωφορείο και μου έκλεψε την τσάντα (πράγματα αξίας 1000+€), απευθύνθηκα στον πρόεδρο και η απάντηση που έλαβα ήταν και εγώ τι θες να κάνω ;

Προχωράμε στην χρονια και η ομάδα δεν πάει καλά αγωνίστηκα . Πέρα από τις ίντριγκες που δημιουργούσε η διοίκηση με τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους συνέχισε να χρωστάει λεφτά με την ατάκα «δεν θα χάσετε ευρώ ξέρετε ποιος είμαι» .

Τα SOS τώρα:

Σε μια προπόνηση κοντά στον Νοέμβριο γύρισα το γόνατο μου το οποίο πρηστηκε κατευθείαν και πονούσα πολύ με αποτέλεσμα να μην πάω στην επόμενη αποστολή . Κανονισα εγώ μαγνητική την οποία θα την έπαιρνε η ομάδα στο γιατρό μας για να μου πει τι και πως . Μου είπε λοιπόν ο πρόεδρος ότι το πόδι μου ήταν καθαρό και ότι δεν είχα τίποτα και ότι το έκανα ψέμματα για να μην πετάξω σε αυτήν την μια πτήση . Όταν λοιπόν με πόνους επέστρεψα στο γήπεδο γιατί θεώρησα ότι δεν έχω τίποτα σοβαρό όπως μου λέγανε άρχισα να γίνομαι χειρότερα και αποφάσισα να βγάλω μόνος μου μια άλλη μαγνητική την οποία και πλήρωσα φυσικά και να την πάω στο γιατρό της ομάδας εγώ .

Τα αποτελέσματα ήταν αποκόλληση μηνίσκου , η οποία φαινόταν από την πρώτη μαγνητική σε μικρότερο βαθμό και η οποία έγινε χειρότερη γιατί εγώ ήμουν στο γήπεδο θεωρώντας ότι δεν έχω τίποτα . Όταν λοιπόν ρώτησα τον γιατρό της ομάδας για την πρώτη μαγνητική μου είπε ότι δεν του την πήγαν ποτέ και ότι από την πρώτη μαγνητική φαίνεται ότι έχω θέμα και ότι θέλω χειρουργείο . Με τα νέα λοιπόν αυτά που είχα πήγα στον “πρόεδρο” της ομάδας και τον ξεμπρόστιασα αλλά ο “κύριος” με απέφευγε με κάθε δυνατό τρόπο . Όταν λοιπόν ζήτησα τα χρωστούμενα μου για να κάνω χειρουργείο όπως ξεκάθαρα ήταν μέσα στο συμβόλαιο μου, ή απάντηση που πήρα ήταν να πάω στο εκτός παιχνίδι με τον Ίκαρο να παίξω με μηνίσκο να νικήσουμε και μόνο τότε θα πληρωνόμουν .

Ξανά λοιπόν τηρώντας κατά γράμμα ότι είχα υπογράψει στο συμβόλαιο μου αποχώρισα από την ομάδα χωρίς καμία αποζημίωση η περίθαλψη . Και φτάνουμε στο σήμερα:

9.000€ χρωστούμενα, τα οποία είναι 13.500 κανονικά αλλά είμαι κιμπάρης και δεν το πάω απο την αρχή . Όταν λοιπόν προειδοποίησα με τον μάνατζερ μου ότι θα το πάω δικάστηκα η απάντηση ήταν ότι κάνε ότι θες δεν θα πάμε εμείς μέσα αλλά ο Ευθυμιου ( αντιπρόεδρος Διαγορα και εξιλαστήριο θύμα των παραπάνω “κύριων” ). Ούτε διακανονισμούς ούτε τίποτα . Και φτάνουμε στις 18 Ιουλίου που χάνω τον πατέρα μου με έναν τραγικό τρόπο . Ευτυχώς για καλή μου τύχη ο κ.Χατζηνικήτας μου έκανε μια μεγάλη έκπτωση και τον ευχαριστώ. Με δανεικά κατάφερα να θάψω τον πατέρα μου. Έλαβα ένα μήνυμα από τον πρώην μάνατζερ και γαμπρό του προέδρου για τα συλλυπητήρια . Φυσικά ο ίδιος ο πρόεδρος δεν έδωσε σήμα ζωής για καλή του τύχη . Γιατί με τι μούτρα να δώσει .

ΥΓ.1 Κάποιοι συμπαίκτες μου μπορούν να επιβεβαιώσουν την ιστορία που μόλις έγραψα

ΥΓ.2 Λέω κάποιοι γιατί οι υπόλοιποι που τον βρίζανε μέσα στην χρόνια τον ακολουθήσανε για να μην χάσουν τα λεφτά τους .

ΥΓ. 3 Μπράβο σε αυτούς που βγήκαν και μίλησαν . Λυπάμαι για τους υπόλοιπους που τους είχα σε μεγάλη υπόληψη και τους θεωρούσα παντελονατους

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments