Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Καρφιά» Μαρτίνη!

«Καρφιά» Μαρτίνη!

0
Dodekanisos

Έξω φρενών με ορισμένους «νεόκοπους μάνατζερ» όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος, είναι ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδος Τώνης Μαρτίνης! Σε δηλώσεις που έκανε στο news12 «άστραψε και βρόντηξε» με τη συμπεριφορά τους, καθώς τόνισε πως «ενοχλούν» ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Χωρίς να έχει διάθεση να πει πιο συγκεκριμένα πράγματα, αρκούμενος στο ότι «ότι λέω έχει να κάνει με όλες τις φιλόδοξες ομάδες της περιοχής μας», τόνισε τα ακόλουθα:
«Αυτοί οι νεόκοποι μάνατζερ οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά να αφήσουν ήσυχη την ομάδα της Ρόδου και τους ποδοσφαιριστές της. Όλες οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει για το καλό του ποδοσφαίρου μας να κάνουν αυτό που κάνουμε εμείς με τον Διαγόρα. Δεν αγγίζουμε παίκτες του και δεν αγγίζουν και αυτοί δικούς μας. Είναι μια πολύ ωραία συμφωνία που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας. Προειδοποιώ λοιπόν αυτούς τους νεόκοπους μάνατζερ να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας».
Σε ερώτηση για να γίνει πιο συγκεκριμένος, απάντησε ως εξής:
«Δεν θέλω να πω κάτι στην παρούσα φάση. Ξέρουν αυτοί πολύ καλά σε ποιους αναφέρομε. Έχουν γνώση οι φύλακες όμως. Η Ρόδος είναι ισχυρή και δεν πρόκειται να την αφήσουμε έρμαιο στις ορέξεις κανενός».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments