Αρχική Videos “Καρφιά” Αμερικανού νευροχειρούργου για την πανδημία

“Καρφιά” Αμερικανού νευροχειρούργου για την πανδημία

0
Dodekanisos

«Θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα του κορωνοϊού αρκετά γρήγορα αν πετούσαμε έξω την πολιτική», είπε μεταξύ άλλων ο Δρ. Μπεν Κάρσον μιλώντας στην εκπομπή «American Thought Leaders» του EpochTV. Ο Κάρσον, είναι νευροχειρουργός που τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας -το υψηλότερο πολιτικό βραβείο στη χώρα- το 2008 για το έργο του. Αποσύρθηκε το 2013 και έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία το 2016, προτού υπηρετήσει ως γραμματέας Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ. Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Ας ακούσουμε αυτές τις ομάδες γιατρών που είχαν απίστευτη επιτυχία με την ιβερμεκτίνη. Ας δούμε τα αποτελέσματα με τα μονοκλωνικά αντισώματα. Ας δούμε όλα αυτά τα πράγματα. Ας τα βάλουμε όλα στο οπλοστάσιό μας. Ο κορωνοϊός είναι ένας ιός. Οι ιοί μεταλλάσσονται. Αυτό κάνουν. Και θα συνεχίσουν να μεταλλάσσονται. Ευτυχώς, τις περισσότερες φορές, οι ιοί γίνονται λίγο πιο αδύναμοι με κάθε μετάλλαξη».

Από την άλλη πλευρά πάντως, ο FDA δεν έχει εγκρίνει την ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του κορωνοϊο. Αν και ορισμένες μελέτες δείχνουν, και ορισμένοι γιατροί ισχυρίζονται, ότι η υδροξυχλωροκίνη ή η ιβερμεκτίνη μπορούν να θεραπεύσουν αποτελεσματικά τους ασθενείς με κορωνοϊό, μια έκθεση πληροφοριών από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) χαρακτήρισε τέτοιους ισχυρισμούς ως παραπληροφόρηση.

Ο Κάρσον είπε ότι έχει κάποιες ανησυχίες για το πώς χρησιμοποιείται ο κορωνοϊός για να «χειραγωγήσει και να φοβίσει τους ανθρώπους». «Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας για την καταπολέμηση της πανδημίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», είπε ο Carson. «Αλλά αυτό σημαίνει, ξέρετε, θεραπείες, οι οποίες ήταν κακές. Και καταλαβαίνω γιατί. Επειδή για να λάβετε μια EUA —μια εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης— για να συνεχίσετε τα εμβόλια, δεν μπορείτε να έχετε κάτι που να είναι αποτελεσματικό ως εναλλακτική λύση. Επομένως, αυτό είναι ένα ελάττωμα στο σύστημά μας, πρέπει να το ξεφορτωθούμε».

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι πέθαναν άσκοπα επειδή είχαμε αυτή τη στάση», πρόσθεσε ο Carson. Μοιράστηκε ότι όταν προσβλήθηκε από τον ιό και ήταν βαριά άρρωστος, τα μονοκλωνικά αντισώματα του έσωσαν τη ζωή. Είπε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά με τον τρόπο που θα έπρεπεαπό νωρίς.

Αντιτίθεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών

«Έχουμε την κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να εμβολιάζονται, παρόλο που ο κίνδυνος θανάτου για ένα παιδί με COVID είναι 0,025 τοις εκατό, ουσιαστικά ο ίδιος με την εποχική γρίπη. Δεν τα κάνουμε όλα αυτά κάθε χρόνο για την εποχική γρίπη όμως», δήλωσε και συνέχισε: «Ο κίνδυνος θνησιμότητας για ένα υγιές παιδί πλησιάζει στο μηδέν, και όμως λέμε να το κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι; Και γιατί να υποβάλλετε ένα αθώο παιδί σε μια ζωή άγνωστου κινδύνου; Απλώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments