Αρχική Videos Καπραβέλος: «Δεν θα κουραστώ να μιλάω για επέκταση της υποχρεωτικότητας!»

Καπραβέλος: «Δεν θα κουραστώ να μιλάω για επέκταση της υποχρεωτικότητας!»

0
Dodekanisos

Νέες δηλώσεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά έκανε και πάλι ο διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης Νίκος Καπραβέλος. Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του SKAI υποστήριξε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Δεν θα κουραστώ να μιλάω για επέκταση της υποχρεωτικότητας στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό που κάνει η Ιταλία με την πράσινη κάρτα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η άλλη λύση είναι η έξαρση της πανδημίας και περισσότερα θύματα”.



Σε ερώτηση για το τι κάνει η Ιταλία απάντησε:
«Επεκτείνει την υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Για να πάτε κάπου πρέπει να έχετε το πράσινο πάσο εμβολιασμού ή της νόσησης».

Στο σημείο αυτό έκανε παρέμβαση ο Άρης Πορτοσάλτε που ήταν στο πάνελ προκειμένου να …σιγοντάρει τον Καπραβέλο λέγοντας:
 «Και σε όλους τους δημόσιος υπάλληλους. Οι εργαζόμενοι στον κρατικό τομέα πρέπει να είναι όλοι με το πιστοποιητικό. Να πιέσουμε την κυβέρνηση κ. Καπραβέλο».

Και από τη δική του πλευρά ο κ. Καπραβέλος είπε:
«Ακριβώς κ. Πορτοσάλτε Η ανθρώπινη δραστηριότητα πρέπει να συνεχιστεί, η οικονομία πρέπει να αναπνεύσει, η ψυχολογία μας πρέπει να είναι σε ανώτατο επίπεδο. Έχουμε το όπλο στα χέρια μας. Δεν καταλαβαίνω το δισταγμό της επέκτασης της υποχρεωτικότητας. Όχι μόνο σε μόλο το δημόσιο». Φοβάται τις αντιδράσεις του κόσμου, σχολίασε ο Οικονόμου και ο Καρπαβέλος απάντησε: «Οι αντιδράσεις είναι συνδικαλιστικές διότι στερούνται τον μισθό. Τα βλέπουμε και εμείς κ. Οικονόμου. Δεν είναι τόσο εύκολο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments