Αρχική Προγνωστικά Κάναμε το 5 στα 5 με κόλπο γκρόσο!

Κάναμε το 5 στα 5 με κόλπο γκρόσο!

0
pao2014
Dodekanisos

Με ωραιότατο ταμείο συνεχίστηκε η χθεσινή ημέρα. Δώσαμε ποσοστά 1,75 – 2,35 – 2,70 – 3,20 – 3,25 – 4,00 – 9,50 !! Το καλό σερί των επιτυχιών μας έχει διάρκεια και ελπίζουμε και σήμερα να βρούμε τα σωστά σημεία που έχουν αξία και οδηγούν σε ένα ακόμα αξιοπρεπές ταμείο. Κάναμε λοιπόν το 5 στα 5 σταθεροποιούμενοι για τα καλά στο 61% των επιλεγμένων μας με συνολικές επαληθεύσεις 237/388.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ -ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ κωδ.310
Βάλθηκαν να μας πείσουν πως η Σαουθάμπτον είναι η μεγάλη ανερχόμενη δύναμη στο νησί. Μήπως να σοβαρευτούνε λίγο; Το γεγονός ότι είσαι 2η στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ είναι αξιοσημείωτο και προς εξέταση. Στα 13 ματς που αγωνίστηκες, αντιμετώπισες σαφώς μικρομεσαίες ομάδες και αυτό αποδεικνύεται από την τωρινή κακή βαθμολογική τους θέση. Σε αυτά τα 13 ματς, 2 δυνατά ματς είχες με τις «αστείες» φέτος Λίβερπουλ και Τότεναμ και έκανες 2 ήττες. Τώρα φιλοξενείς την γεμάτη σε ενέργεια και ψυχολογία Σίτι που τέτοια ματς ήτανε 3ποντο στο καλεντάρι της και ένεκα της τωρινής βαθμολογίας χαρακτηρίζονται και κομβικά. Ξερό ( 2 ) 2,15 σε τιμή που δεν θα την ξαναβρούμε εύκολα. ( 2/2 ) 3,60 για να αποβάλλει νωρίτερα το άγχος η Σίτι. Το ( Over ) 1,75 είναι μέσα στις επιλογές μας.

ΤΣΕΖΕΝΑ – ΤΖΕΝΟΑ κωδ.318
Αξιόμαχη, σοβαρή και πειθαρχημένη η φιλοξενούμενη Τζένοα δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία του Καμπιονάτο ( 5 θέση ). Πάει στην έδρα της παραπαίουσας Τσεζένα ( 19η προτελευταία θέση) για να πάρει κάτι καλό. Αναμένεται σφιχτό ματς που δεν θα «ανοίξει» στο σκορ πάρα πολύ. Ματς σκοπιμότητας για την Τζένοα που θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Ευνοεί το ποντάρισμα μας εδώ ( ΗΜ Χ ) 1,85. Από κοντά και το ( 2-3goal ) 1,70.

ΧΑΡΤΣ – ΣΕΛΤΙΚ κωδ.323
Οι 2 πρωτοπόροι στις κατηγορίες τους (Πρέμιερ και ΣΚ1 ) αναμετρώνται για τον θεσμό του κυπέλου. Κάτι περσινά ωφειλούμενα έχει η Σέλτικ στο κύπελο με την Χαρτς. Την είχε συντρίψει με 7-0 μέσα στην έδρα της. Τώρα είναι η σειρά της Χαρτς για εκδίκηση. Τώρα μάλιστα που το timing ευνοεί την γηπεδούχο. Η Σέλτικ καταπονημένη από το ματς του Γιουρόπα Λιγκ, ηττήθηκε εντός με 1-3 από την Σάλτσμπουργκ σε ένα ματς που παιζόταν η κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο. Δεν ξέρω πόσο σοφή μπορεί να αποδειχτεί η επιλογή μου στην κόντρα όταν τους χωρίζει μια κατηγορία αλλά εμένα η φετινή Σέλτικ δεν με πείθει. Θεωρώ πως η πρόταση μου στο ( ΗΜ Χ ) 2,40και ( ΗΜ 1) 5,00 θα βρει πολλούς υποστηριχτές.

ΠΑΟ – ΒΕΡΟΙΑ κωδ.408
Μυρίζει έκπληξη γράφουν όλες οι φυλλάδες σήμερα το ματσάκι του Παναθηναϊκού. Βλέπουν να μην κερδίζει και το γεγονός ότι αυτή η Βέροια είναι από τις πλέον αξιόμαχες ομάδες της Σουπερλίγκα (δεν είναι τυχαία στην 5η θέση) κάνει ακόμα πιο ζωντανό το σενάριο αυτό. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα βγάλει κούραση όμως έχει την φανέλα και το ειδικό βάρος να στέκεται όρθιος όταν η περίσταση το επιβάλλει. Δύσκολη πρόβλεψη εδώ και για να είμαι ειλικρινής ο λόγος που ακουμπάω το ματσάκι αυτό είναι το ενδεχόμενο φόρτωμα που θα πάρει στην κόντρα του. Ελπίζω να ανοίξει το σκορ νωρίς και το ματς να ξεφύγει από το στερεότυπο ενός σφιχτού παιχνιδιού. Ο χρόνος θα είναι σαφώς υπέρ της πιο ξεκούραστης Βέροιας. Παρακινδυνευμένο να δώσεις οποιοδήποτε σημείο εδώ. ( G/G ) στο 1,75 και ( 4-6goal ) 2,30 οι επιλογές μας.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments