Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καμπούρης: «Να προσπαθούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να το κερδίσουμε!»

Καμπούρης: «Να προσπαθούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να το κερδίσουμε!»

0
Dodekanisos

Ο Γιάννης Καμπούρης ασχολείται με την προπονητική 27 χρόνια. Για δυο χρόνια μονό έφυγε από την ομάδα της καρδιάς του και πήγε στο Διαγόρα ως βοηθός προπονητή. Επέστρεψε όμως εκ νέου στο Διαγόρα Βατίου, με πάθος, όρεξη και αγάπη για το ποδόσφαιρο αποτελεί ίσως από τους τελευταίους ρομαντικούς του αθλήματος όντας πιστός σε μία ομάδα. Οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν με ένα σερί 3 στα 3 στην Α’ Κατηγορία Blue Star Ferries, απέναντι σε ΠΑΟΚ Κω, Άγιο Γεώργιο Μαλώνας και ΑΕ Κατταβιάς. Και μας έκανε κάποιες δηλώσεις.

– Ποια είναι η νοοτροπία – φιλοσοφία σας την οποία έχετε περάσει και στους ποδοσφαιριστές σας ;

– « Η φιλοσοφία μου είναι ίδια με της ομάδας. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε να περνάμε όμορφα στις προπονήσεις και στους αγώνες! Με καλή ψυχολογία μπορείς να πάρεις τα αποτελέσματα!»

– Ποιοι είναι οι στόχοι τις ομάδας σας για φέτος ;

– « Να προσπαθούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να το κερδίσουμε! Να μην έχουμε άγχος σχετικά με την συγκομιδή των βαθμών και να μην είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία για τον πρώτου γύρου. Στις αρχές του δεύτερο γύρο θα καθορίσουμε τον νέο μας στόχο. Μέσα από την πορεία του 1ου γύρου θα δούμε αν η ομάδα έχει δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Βασικός μας στόχος να έχουμε μια άνετη πορεία! Από εκεί και πέρα θα διακρίνουμε αν μπορούμε να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.»

– Ποια ομάδα πιστεύετε πως θα δυσκολέψει περισσότερο ; Με βάση ότι έχετε δει μέχρι τώρα.

– «Οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο με βάση ότι έχουμε δει μέχρι τώρα είναι ο Φοίβος Κρεμαστής, ο Ηρακλής Μαριτσών και ο Απόλλων Καλυθιών. Δεν μπορούμε όμως να υποτιμήσουμε καμία ομάδα, φέτος έχει πολύ καλές ομάδες και ακόμα είναι νωρίς. Μπορεί κάποια να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και με ένα «πέταγμα» να βρεθεί ψηλά. Φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.»

« Βάση των μεταγραφών και τις δυναμικότητας των ομάδων εγώ ξεχωρίζω τον Φοίβο Κρεμαστής, τον Απόλλων Καλυθίων, τον Ηρακλή Μαριτσών. Υπάρχουν όμως αρκετά καλές ομάδες!»

Όσο αφορά για την ομάδα του είπε τα εξής:

«Κρατήσαμε ένα «κορμό» από πέρυσι, από εκεί και πέρα πλαισιώσαμε την ομάδα με ταλαντούχους αλλά και έμπειρους παίχτες. Νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό σύνολο! Αυτό βέβαια θα το δείξουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments