Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καμπάνα» στον Ιμεραλιλάϊ!

«Καμπάνα» στον Ιμεραλιλάϊ!

9
imeralilai
Dodekanisos

Με βαριά «καμπάνα» τιμωρήθηκε ο Φραντς Ιμεραλιλάϊ από τη διοίκηση του Διαγόρα. Ο παίκτης που απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του προέδρου του συλλόγου Μέντου Ζωάννου επειδή απουσίαζε αδικαιολόγητα το τελευταίο διάστημα από τις εκδηλώσεις των «κυανέρυθρων», δεν θα αγωνίζεται για ένα μήνα στην α’ ομάδα ενώ θα κάνει προπονήσεις με το εφηβικό τμήμα. Ο Ιμεραλιλάϊ είχε …εξαφανιστεί πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Παστίδας χωρίς να ενημερώσει τον προπονητή του Πέτρο Ρουτζιέρη. Η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει:
«Με απόφαση της διοίκησης του Γ.Σ. Διαγόρας, ο ποδοσφαιριστής του Συλλόγου Φρανς Ιμεραλιλάι τιμωρείται με ποινή ενός μηνός αποχής από τις εκδηλώσεις της ανδρικής ομάδας και θα προπονείται με την εφηβική ομάδα.
Η τιμωρία επιβλήθηκε μετά από παραπομπή του παίκτη στη Διοίκηση, με πρόταση του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη, λόγω αδικαιολόγητης απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
diagoras
diagoras
10 years ago

re mas doyleyetai ena mhna twra poy exei diakoph to protathlima.re diokseton

s6
s6
10 years ago

zoanou-spanos.oti xeirotero exei perasei apo ta dioikitika tou istorikou diagora..1 mina lene oi gelioi tora pou stamataei to protathlima..diokste ton karakiozi ton imerelilaei na mathei na sevetai o asxetos

goal
goal
10 years ago

θελετε να εξοντωσουν εναν πιτσιρικα επειδη ειναι άμυαλος η να προσπαθήσουν να τον συνετίσουν μπας και βρει τον περσινό του εαυτό;

Giraios
Giraios
10 years ago

zoannou apla den kaneis exeis xasei tin mpalla,fyge paketaki me ton pitsirika pou den exei katholou orexi!

diagoras
diagoras
10 years ago

dromoooooo

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

giannis
giannis
10 years ago

ΡΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑ…Α ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ????
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΣΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Giraios
Giraios
10 years ago

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΣ 4 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΣΑΙ…..ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

giannis
giannis
10 years ago

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Β.Γ. ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ???
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ??