«Καμπάνα» στον Ιμεραλιλάϊ!

9
imeralilai

Με βαριά «καμπάνα» τιμωρήθηκε ο Φραντς Ιμεραλιλάϊ από τη διοίκηση του Διαγόρα. Ο παίκτης που απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του προέδρου του συλλόγου Μέντου Ζωάννου επειδή απουσίαζε αδικαιολόγητα το τελευταίο διάστημα από τις εκδηλώσεις των «κυανέρυθρων», δεν θα αγωνίζεται για ένα μήνα στην α’ ομάδα ενώ θα κάνει προπονήσεις με το εφηβικό τμήμα. Ο Ιμεραλιλάϊ είχε …εξαφανιστεί πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Παστίδας χωρίς να ενημερώσει τον προπονητή του Πέτρο Ρουτζιέρη. Η ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει:
«Με απόφαση της διοίκησης του Γ.Σ. Διαγόρας, ο ποδοσφαιριστής του Συλλόγου Φρανς Ιμεραλιλάι τιμωρείται με ποινή ενός μηνός αποχής από τις εκδηλώσεις της ανδρικής ομάδας και θα προπονείται με την εφηβική ομάδα.
Η τιμωρία επιβλήθηκε μετά από παραπομπή του παίκτη στη Διοίκηση, με πρόταση του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη, λόγω αδικαιολόγητης απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας του».

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑ…Α ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ????
    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΣΤΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Β.Γ. ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ???
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ??