Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Καλύτερος ο Ιάλυσος, άλλη κλάση ο Ντουαλά (pics)

Καλύτερος ο Ιάλυσος, άλλη κλάση ο Ντουαλά (pics)

0
Dodekanisos
O Ιάλυσος «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο φιλικό με τον Διαγόρα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης που τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2 – 2. Οι «ερυθροκίτρινοι» μπορεί να μην κέρδισαν, ωστόσο συνολικά στάθηκαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους στο μεγαλύτερο διάστημα, δείχνοντας στοιχεία συμπαγής και καλοδουλεμένης ομάδας, ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα.

Τουλάχιστον μέχρι και το 60’, οι παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν πιο πολλές λύσεις απέναντι σε έναν Διαγόρα που έκανε αρκετά λάθη δείχνοντας μάλλον εκτός ρυθμού. Ο «γηραιός» άρχισε να παίρνει τα πάνω του από το 60’ και μετά, όταν δηλαδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, ο Ντουαλά. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι με τον παίκτη αυτόν, ο Διαγόρας μπορεί να έχει άλλη ποιότητα στο παιχνίδι του. Από την είσοδο του και μετά, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αισθητά, έβαλαν τη μπάλα κάτω και προσπάθησαν να επιτεθούν ορθόδοξα. Δεν είναι τυχαίο ότι από εκείνο το σημείο και μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, οι «κυανέρυθροι» έδειξαν σαφώς καλύτερα στοιχεία και έλεγξαν τον ρυθμό.

Το σκορ άνοιξε ο Διαγόρας στο 18’. Μετά από σέντρα του Γερόλυμου στην καρδιά της άμυνας του Ιάλυσου, ο Γιόνδης με κεφαλιά «έσπασε» τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή όπου ο Γιώργου με ένα ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Ο Ιάλυσος «απάντησε» πολύ γρήγορα, καθώς στο 20’ ο Μισέλ με ένα πολύ ωραίο απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Σάριτς κάνοντας το 1 – 1.
Στο 60’ μετά από αντεπίθεση, ο ταχύτατος Λαμίν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και αφού εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση του τερματοφύλακα του Διαγόρα με τον κεντρικό του αμυντικό (οι οποίοι συγκρούστηκαν και η μπάλα έμεινε μόνη της), πέτυχε στο κενό τέρμα το 1 – 2.
Στο 87’ μετά από σουτ του Γιόνδη, ο Άγγελος Χειμωνέττος απόκρουσε αλλά η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Χατζησάββας ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς (Μοσχάτος, Μπέκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σάριτς, Γερόλυμος, Παγώνης, Ντερτιλλής, Κρητικός, Μπαξεβάνος, Δήμας, Μπουρλάκης (56’ Ντουαλά), Γιόνδης, Γούλας, Γιώργου (46’ Χατζησάββας)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος (73’ Άγγελός Χειμωνέττος), Αθανασίου, Κόλα (85’ Αποστολάτος), Αρχοντούλης (46’ Κώστας Χειμωνέττος), Τσούπρος (60’ Μπεγκλετζής), Ομπίνα, Μισέλ (70’ Γεωργίου), Ρεκλείτης (90’ Ταουλάν), Α. Γεωργίου (46’ Λαμίν), Βελλίνης (80’ Ζωάννου), Στεφανίδης (60’ Σ. Καραμανώλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments