Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Καλύτερος «νέος» dunker ο Τσαλμπούρης!

Καλύτερος «νέος» dunker ο Τσαλμπούρης!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον διαγωνισμό των καρφωμάτων στα πλαίσια του All Star Game στην Πάτρα πήρε ο καλαθοσφαιριστής του Κολοσσού Ρόδου.

Ο 21χρονος Γιώργος Τσαλμπούρης έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του με τα 50αρια στην βαθμολογία να έρχονται το ένα μετά το… άλλο. Στον τελικό βρέθηκε απέναντι στον Ντίνο Μήτογλου τον οποίο και κέρδισε , κατακτώντας το βραβείο του καλύτερου παίκτη καρφωμάτων . Στην κριτική επιτροπή ήταν οι Γιατράς, Καστρίτης, Καλαφατάκης, Πρέλεβιτς και Πετρόπουλος. Συγχρόνως , ο πάουερ φόργουορντ  των «θαλασσί» πήρε το εισιτήριο για την συμμετοχή του αύριο απέναντι στους «μεγάλους», στο κυρίως πιάτο του All Star Game.

Ο Τσαλμπούρης συμμετείχε και στον διαγωνισμό των τριπόντων , χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρεθεί στον τελικό , τον οποίο κέρδισε ο Κόνιαρης.

Όσον αφορά τον αγώνα μεταξύ των Rising Star και βετεράνων του ελληνικού μπάσκετ ο 21χρονος παίκτης του Κολοσσού συμμετείχε όπως και ο  Σωτήρης Μπιλλής, ενώ το ματς έληξε 92-108 υπέρ των «παλιοσειρών» του αθλήματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments