Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλύτερη η ΑΕ Κατταβιάς, νίκησε δίκαια (pics)

Καλύτερη η ΑΕ Κατταβιάς, νίκησε δίκαια (pics)

0
Dodekanisos

Πολύτιμη νίκη που της δίνει την ευκαιρία να νιώθει μεγάλη ασφάλεια όσον αφορά την υπόθεση παραμονή πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς η οποία επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Καλλιπάτειρα με 2 – 1 του Κλεάνθη. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έτσι δίκαια μπόρεσαν να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου επέβαλλαν τον ρυθμό τους και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ καθώς δημιούργησαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες χωρίς πάντως να μπορέσουν να τα καταφέρουν.

Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι επιθετικοί των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο το έκανε τελικά ένας αμυντικός στις αρχές της επανάληψης. Ήταν ο Γιώργος Σαλαμαστράκης ο οποίος με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ και τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του. Λίγο αργότερα ο Κλεάνθης αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηκυριάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και από εκεί και πέρα όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Και έτσι φαινόταν όταν πέντε λεπτά πριν από το φινάλε με αυτογκολ έγινε και το 2 – 0 αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τίποτα, οι Παραδεισιώτες κατάφεραν στο 90’ να μειώσουν το σκορ και προς στιγμή να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Χρόνος δεν υπήρχε όμως και έτσι φυσιολογικά η ΑΕ Κατταβιάς πήρε μια πολύτιμη σίγουρα νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές, η ΑΕ Κατταβιάς λοιπόν ήταν η καλύτερη ομάδα και αυτή που διέθετε και περισσότερο καθαρό μυαλό. Ο Κλεάνθης με μια μόλις φάση και αυτή στο 69’ (ένα διαγώνιο σουτ του Ευγενικού από πολύ καλό σημείο με τη μπάλα να φεύγει άουτ), δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει και πολλά πράγματα από την αναμέτρηση αυτή.

Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με φάουλ


Τα γκολ
Στο 54’ ο Γιώργος Σαλαμαστράκης με μια θαυμάσια εκτέλεση φάουλ …άλα Σαραβάκος,λ έστειλε τη μπάλα στη γωνιά και άνοιξε το σκορ (1 – 0). Στη φάση αυτή δυστυχώς στην προσπάθεια του να αποκρούσει, ο τερματοφύλακας Σαμολαδάς τράκαρε με το κεφάλι στο δοκάρι και έπαθε διάσειση. Αμέσως αντικαταστάθηκε και απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.
Στο 85’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κορκίδα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2 – 0.
Στο 90’ μετά από σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, ο Μπαούρης με σουτ έκανε το 2 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

O διαιτητής Δημήρτης Ατσικνούδας δείχνει την κίτρινη κάρτα

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούας (Κόττορος, Σταυρούλιας) ο οποίος στο 61’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα τον Χατζηκυριάκο για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Δράμη, Κ. Κιλασίν, Ζαγκότσης (75’ Κονόμι), Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης (82’ Νταϊλάνι), Kuci, Λόης, Νασσόπουλος, Πάπα
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς (55’ λ.τ. Ανδρέου), Χατζηκυριάκος, Μπερετούλης, Καβουκλής (90’+ Αρίφι), Μπαούρης, Ευγενικός, Κορκίδας, Χαριτάκης, Ατσίδης, Παπακωνσταντίνου (63’ Κόκας), Πελέκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments