Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλύτερος ο Διαγόρας στην Παστίδα

Καλύτερος ο Διαγόρας στην Παστίδα

0
DSCN9361
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παστίδας, ο Διαγόρας κέρδισε τον τοπικό Αστέρα με 4 – 0. Στο πρώτο ημίχρονο, ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενος να έχουν την κατοχή της μπάλας και να υπερέχουνε ελαφρά στην κυκλοφορία. Από τη δική του πλευρά ο Αστέρας, ήταν πολύ καλά οργανωμένος στην αμυντική λειτουργία, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και έβγαινε με αντεπιθέσεις μπροστά. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, μετά και τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι προπονητές των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες που για μια ακόμα φορά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.
Το 0 – 1 σημειώθηκε στο 30 με πλασέ του Μαθιού μέσα από την περιοχή. Στο 35’ ο Γεωργαλλής μέσα από την περιοχή με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά πέτυχε το 0 – 2. Στο 85’ ο Τσαγγάρης με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0 – 3 και στο 86’ ο Γεωργαλλής με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσέτσος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Παγκράτης, Ισκάς, Χαριτάκης, Καρύδης, Συμεωνίδης, Φελεσάκης, Καλαγρής, Πάπα, Λολάκης, Παπαχριστοδούλου (24’ λ.τ. Λιαμής) Έπαιξαν και οι Αμπντουλάϊ, Ντέμας, Κονόμι, Αποστολάτος, Παπαμιχαήλ Μιχάλης, Κυρίτσης, Κορκίδας, Σιδηρόπουλος, Πίσκαπας και Παπαμιχαήλ Ραφαήλ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Καλημέρης, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Κιοσέογλου, Μαρίνου, Μαθιός, Γεωργαλλής (Έπαιξαν και Δαρζέντας, Πομπού, Γεωργιάδης, Τσαγγάρης, Σαρίκος, Κιουλτζής, Ευαγγέλου, Καματερός και Πετράς)

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments