Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλό παιχνίδι, ισοπαλία στο Ενωσιακό

Καλό παιχνίδι, ισοπαλία στο Ενωσιακό

0
Dodekanisos

Του Ηλία Λοίζου

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο, η ΑΕ Κατταβιάς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 απέναντι στον Διγενή Κοσκινού. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν πρωτοβουλίες, να πιέζουν ψηλά και να προσπαθούν να μπουν στην περιοχή του Μανωλάγκα, κάτι που όμως δεν το κατάφεραν.

Από το 30′ και μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, είχαν ελαφρώς καλύτερη κυκλοφορία από τον αντίπαλο και έφθαναν πιο εύκολα στην περιοχή. Μάλιστα στο 43′ βρέθηκαν κοντά στο γκολ μετά από ωραίο συνδυασμό των Μοσχή, Λόη και Σταυλά με τον τελευταίο να κάνει το δυνατό σουτ αλλά τον Παπαβεργή με εκπληκτική απόκρουση να διώνει τη μπάλα η οποία αρχικά χτύπησε και στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ. Με τη λήξη του ημιχρόνου (στο 45′), η ΑΕ Κατταβιάς κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεργιόπουλου από τα αριστερά και διώξιμο του Μανωλάγκα, η μπάλα έφθασε στον Νασόπουλο μέσα στην περιοχή και δεξιά και αυτός με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή πάντως για επιθετικό φάουλ στον Μανωλάγκα, ζητώντας η φάση να σταματήσει εκεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διγενής ξεκίνησε καλύτερο και φουριόζος θα λέγαμε αφού στο 48′ ο Σταυλάς από τα δεξιά στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ στην κλειστή γωνιά αλλά ο Παπαβεργής με ωραία απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 55′ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Στεργιόπουλος απέφυγε τον Μανωλάγκα και βγαίνοντας στα αριστερά μέσα στην περιοχή πλασάροντας σε κενή εστία αλλά πάνω στη γραμμή πρόλαβε και έδιωξε ο Παπασταμάτης. Οι παίκτες του Παναγιώτη Μπεκιάρη έδειξαν να …ταρακουνιούνται από τη φάση αυτή και άρχισαν να κερδίζουν και πάλι μέτρα στο γήπεδο και να πιέζουν τον αντίπαλο φθάνοντας εύκολα στην μεγάλη περιοχή. Το αποκορύφωμα ήταν στο 61′ όταν έγινε η σέντρα του Σταματούλα από τα αριστερά και ο Λόης με κεφαλιά στο δεξί “παραθυράκι’ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 65′ ο Πατσιαούρας μέσα από την περιοχή έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 69′ ο Διακάκης από θέση τετ α τετ από το ύψος του πέναλτι και ανενόχλητος, πλάσαρε, όμως και πάλι ο Παπαβεργής με εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την εστία του. Στο 90′ ο Πατσιαούρας έκανε το σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο Παπαβεργής που έπεσε στη γωνία του έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κόττορος, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Αθανασόπουλος Στ., Δράμης, Σαρίκος, Κούτσι, Κατσαρής (76′ Κουμπιάδης), Νασόπουλος, Πάπα, Στεργιόπουλος, Κουλιμπαλί (70′ Σιέχ)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσχής, Κώτης, Μαριάς, Παπασταμάτης (60′ λ.τ. Σταματούλας Στ.), Γιουλβανίδης (72′ Τσοπανάκης), Μοσκιού, Σταυλάς (72′ Καντής), Πατσιαούρας, Πελαρδής (53′ Διακάκης), Λόης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments