Αρχική Ροδίων Άθλησις Και του χρόνου στην Α2!

Και του χρόνου στην Α2!

3
1
Dodekanisos

Την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία και τη νέα αγωνιστική κατηγορία εξασφάλισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Η ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη, στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι, κέρδισε με 3 – 0 σετ τον Μίλωνα ση Ρόδο και έτσι κατέκτησε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν για να ανανεώσει τη συμμετοχή της στην κατηγορία. Είναι ασφαλώς μ,ια τεράστια επιτυχία για το ροδίτικο βόλεϊ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη, στους παίκτες αλλά και στους υπεύθυνους του συλλόγου. Όλοι τους δούλεψαν πολύ σκλήρα και κατέκτησαν πανάξια αυτή την παραμονή η οποία δεν είναι υπερβολικό να αναφέρουμε ότι μπορεί να αναμορφώσει το βόλεϊ στην περιοχή της Δωδεκανήσου.
Τα σετ του σημερινού αγώνα: 25-12 (22’), 25-20 (27’), 25-18 (25’)
Διαιτήτευσαν οι κ. Μάλφας και Τοψιδέλης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Άμαλλος Ι., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Κοτίτσας Δ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Μαυράκης Κ., Καρύδας Ι., Τσακογιάννης Ι., Καρπαθάκης Κ.
ΜΙΛΩΝΑΣ (Χρήστος Ντόζης): Περγάμαλης Γ., Κέχρας Α., Μουσίκας Χ., Περγάμαλης Ε., Παπασταματάτος Γ., Τουρνάκης Α., Σπυριούνης Κ., Καρατζάς Ν., Παπασταματάτος Ν., Αθανασόπουλος Κ., Αναστασόπουλος Γ., Πανούσος Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aman
aman
9 years ago

Τώρα πια, με δεδομένο τη νίκη της Ρόδου επί του Μίλωνα με 3-0, στην τελευταία αγωνιστική χρειαζόμαστε καθαρή νίκη μας επί της Ρόδου και νίκη του Μίλωνα επί της Αργυρούπολης με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση νίκης μας επί της Ρόδου με 3-2, τότε χρειαζόμαστε καθαρή νίκη του Μίλωνα. Δυστυχώς, τώρα πια δεν κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας, αλλά εξαρτόμαστε απ΄ άλλους. Έστω κι έτσι, όμως, ας γίνει.

mike
mike
9 years ago

μόνο και μόνο για τις χειρονομίες των παικτών σας και τις προκλήσεις που έκαναν μακάρι να πέσετε φίλε για κανέναν άλλο λόγο . Φιλικά

aman
aman
9 years ago

Η Αργυρούπολη εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ μένει στην κατηγορία και υποβιβάζεται η Δραπετσώνα. Εάν ηττηθεί η Αργυρούπολη από τον Μίλωνα και η Δραπετσώνα πάρει τρίποντο με την Ροδίων Άθλησης θα σωθεί η Δραπετσώνα καθώς και στην ισοβαθμία με την Αργυρούπολη έχει πλεονέκτημα.