Αρχική Προγνωστικά Και ο χορός καλά κρατεί…

Και ο χορός καλά κρατεί…

0
letonia ethniki
Dodekanisos

Αποδοτική χαρακτηρίζουμε την χθεσινή μέρα για εμάς. Με 4/5 στις χθεσινές μας επιλογές φτάσαμε στα 98/175 και είδαμε το ποσοστό μας να ανεβαίνει στο 56%.
Υπήρξαν ματσάκια που αποφύγαμε τις γκέλες τους, προσεγγίζοντας τα «αλλιώς»
και άλλα πάλι, τα γνωστά ματς «όταν κοιμάται ο θεός» που απλά δεν έχεις ελπίδα
και ας είσαι βαθιά συνδεδεμένος με την θρησκεία και θεοσεβούμενος (βλ. Αναστασιάδη). Πάμε για να μπούμε δυνατά στην εβδομάδα αυτή με πιο πονηρά σημεία, ρισκάροντας πολύ περισσότερο, αλλά με σύμμαχο την ρέντα των τελευταίων ημερών.

ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – ΒΕΛΓΙΟ κωδ.273
Όταν αφήνεις στον πάγκο τον Λουκάκου (έτσι μάλλον θα κάνει) τότε αυτό δείχνει επιθετικό πλουραλισμό και σίγουρα κλίμα αγωνιστικής ευφορίας και βάθος στο ρόστερ. Πολύ πιθανόν να επιστρέψει ο παιχταράς Αζάρ γέρνοντας την ζυγαριά προς τα δεξιά. Η γηπεδούχος πάει στην πηγή και διαπιστώνει πως ..έχει ξεχάσει πίσω την καρδάρα! Κάποια στιγμή βέβαια η ποιοτικότατοι παίκτες της Βοσνίας θα αφυπνιστούν (ας ξεκινήσουν σε κάποιο άλλο ματς εν πάση περιπτώσει). Πρόταση μας το (ΗΜ 2) 2,60 και (2) 2,10. Και αν βοηθήσει η Βοσνία θα έχουμε και ένα εύκολο (over)1,80.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ κωδ.274
Ικανοί για πολλά και για……… λίγα οι Ολλανδοί! Υποχρέωση μας να την κοντράρουμε και εάν βγάλει αυτή την σιχαμένη υπεροψία και απάθεια
να πληρωθούμε . Πονηρό σιγοντάρισμα λοιπόν με :
(HM X) 2,20 και (ΗΜ 1) 5,50 και επειδή μας αφήνει αδιάφορους αυτό το over (1.65), ανεβάζουμε τον πήχη στο (4-6) 2,60.

ΛΕΤΟΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ κωδ.276
Πολύ καλή, αλλά άτυχη αποδεικνύεται η ομάδα της Τουρκίας. Απόψε θα ρεφάρει και θα το κάνει αργά η γρήγορα. (Χ/2) 4,20 και (2/2) 2,45 και φυσικά καλοβλέπουμε και το (ΗΜ 2) 2,10.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ κωδ.278
Άλμα έχουν κάνει στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με παίχτες αξιόλογους να θέλουν να αποδείξουν την όποια αξία τους όταν βγαίνουν από τα σύνορα. Το είδαμε φέτος και με την αξιόμαχη Λουντογκόρετς. Με λίγα και απλά λόγια δεν μπορώ να προβλέψω νικητή εδώ! Προβλέπω όμως να μάχεται η Βουλγαρία και να μας δώσει το (2-3goal) 1,80.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ κωδ.280
Απόλυτη ισορροπία έχουμε εδώ. Μοιράζονται βαθμούς και αποδόσεις. Το ματς στο (Χ) 2,90 αλλά και (ΗΜ Χ)1,70. Πονηρά κοιτάμε τα σκοράκια (0-0) 7,00 και (1-1) 5,25 για «κρύο πιάτο».

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments