Αρχική Videos Και η Ιρλανδία αίρει περιορισμούς και υποχρεωτικότητες

Και η Ιρλανδία αίρει περιορισμούς και υποχρεωτικότητες

0
Dodekanisos

H Ιρλανδία είναι η επόμενη χώρα που βάζει τέλος σχεδόν σε όλους τους περιορισμούς, μεταξύ αυτών και των εγχώριων πιστοποιητικών κορονοϊού, των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, της κοινωνικής απόστασης και των ορίων χωρητικότητας.

Απευθυνόμενος στο έθνος ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός Micheál Martin δήλωσε ότι είναι καιρός οι Ιρλανδοί «να είμαστε ξανά ο εαυτός μας». Άλλη μια χώρα λοιπόν καταργεί τα «διαβατήρια εμβολιασμού», δείχνοντας ξεκάθαρα την αλλαγή στάσης που παρατηρείται αυτή τη στιγμή ανά τον κόσμο. Θα καταργηθούν επίσης οι περιορισμοί στις ιδιωτικές συναντήσεις σε εσωτερικούς χώρους (έως τέσσερις οικογένειες) και τα όρια χωρητικότητας για εκδηλώσεις και γάμους.

Ωστόσο, η χρήση μάσκας θα εξακολουθήσει να απαιτείται στα μέσα μαζικής μεταφοράς για άτομα ηλικίας 9 ετών και άνω, σε σχολεία για παιδιά τρίτης τάξης και άνω και στους περισσότερους εσωτερικούς δημόσιους χώρους για άτομα ηλικίας 13 ετών και άνω. «Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και εμείς οι Ιρλανδοί είμαστε πιο κοινωνικοί από τους περισσότερους. Καθώς ανυπομονούμε για αυτή την άνοιξη, πρέπει να ξαναδούμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να δούμε ο ένας τον άλλον να χαμογελάει. Πρέπει να τραγουδήσουμε ξανά», είπε ο πρωθυπουργός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments