Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ήττα εντός προγράμματος στα Τρίκαλα

Ήττα εντός προγράμματος στα Τρίκαλα

0
Dodekanisos

Εκτός έδρας ήττα εντός προγράμματος γνώρισε ο Ιάλυσος στα Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι του πρωταθλήματος επικράτησαν με 3 – 0 και πρόσθεσαν έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Οι «ερυθροκίτρινοι» ταξίδεψαν με πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα ενώ προφύλαξαν και ορισμένους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Θεσπρωτό την άλλη εβδομάδα στο «Οικονομίδειο» που οπωσδήποτε χαρακτηρίζεται «τελικός».

Στο 5’ ο Τσίπρας έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ανδρούτσος απόκρουσε ωραία σε κόρνερ στην πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
Στο 15’ ο Λώττας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον τοίχος και έφθασε στον ίδιο που με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 20’ ο Μαραγκουδάκης έκανε ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά ο Γιακουμής κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 22’ ο Τσίπρας έκανε τη σέντρα και ο Άλεξιτς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 0.
Στο 49’ ο Λώττας με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 3 – 0.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Γιαννίτσης (58’ Αϊαβαζόγλου) , Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσίπρας (46’ Ελευθεριάδης), Άλεξιτς, Πελάεθ (58’ Πέλκας), Λώττας
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Καραμανώλης (83’ Οικονόμου), Πεταυράκης, Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Γιώργου, Χατζηδίμπας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments