Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέοι χαμένοι βαθμοί για τον Διαγόρα

Νέοι χαμένοι βαθμοί για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Αν και καλύτερος στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Διαγόρας έμεινε στο 0 – 0 με την Καβάλα σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Με την είσοδο του Αθανασίου στην επανάληψη, ο «γηραιός» κέρδισε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και επέβαλλε τον δικό του ρυθμό, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μέτριος με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Για μια ακόμα αγωνιστική, ο Διαγόρας «φωνάζει» για τη διαιτησία καθώς ζητάει ένα πέναλτι στο 82’ για χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. Το θέμα είναι ότι οι «κυανέρυθροι» έχασαν άλλους δυο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

O Μαρκόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Καθάριος με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (άουτ)
Στο 14’ μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας και του τερματοφύλακα, ο Μαρκόπουλος επωφελήθηκε και πήγε να σουτάρει ενώ η εστία ήταν κενή αλλά ο Ηλιάδης πρόλαβε και έβαλε την κόντρα
Στο 54’ ο Μπαρμπαρούσης πάσαρε ωραία στον Γλυνό ο οποίος σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι ο παίκτης του «γηραιού» υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.
Στο 82’ μετά από προσπάθεια του Αθανασίου, η μπάλα «βρήκε» σε χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή όμως να μην καταλογίζει το πέναλτι και να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δραγάτης (Δέτση, Αραβίδης) από την Ανατολική Αττική.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (46’ Αθανασίου), Γλυνός, Πηνιώτης (67’ Πατσαρούχας), Μπουρλάκης (87’ Γούλας), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης
ΚΑΒΑΛΑ: Δημιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος (84’ Βόσαλικ), Κέρθι, Καθάριος (64’ Ορφανίδης), Στίκας, Μαϊδάνος, Παπαδόπουλος Β. (69’ Παυλίδης)

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments